AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 the Sims Making MAgic

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LordOfTheTurk İletim - 02/01/2006 : 20:12:02
Arkadaşlar işallağ çoğunuzda vardır olmayanlara tavsşye ediyorum manyak ya adından anlıcağınız gibi büyü yapma aşk büyüsü arkadaşlaık eşdarha vb şeyler var bunun yanında büyü düyollosu ve gösteriler şimdi soruyorum makin magic de vermı benden iyi olan anlatın hadi özelliklerinizi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
EDNAH İletim - 28/01/2006 : 16:08:42
ŞEY BANA SİMS MAKING MAGICI ANLATIR MISIN
EDNAH İletim - 28/01/2006 : 12:33:30
tamam teşşekkür ederim abicim
Geppettous İletim - 28/01/2006 : 12:30:05
Genç oyuncu arkadaşımız ednah eğer gerçekten orj. aldıysan kapağın içinde gerekli şifrenin yazılı olması gerek.Eğer yoksa satın aldığın yere sorman gerek az seçenekte olsa çalınabiliyor.Krondor abini kızdırmadan lütfen lütfen serial veya crack sorma:) Mail adresine bak,sims hiç oynamadım ama çok karışık serisi var superstar expansion bir oyun ise ana oyununda yüklü olması gerek ama sanırım bunu biliyorsundur.Yukarılarda anlatılanlar yani şifre dedikleri oyunda hile kodları onlarıda ana sayfada hileler bölümünde bulabilirsin.
EDNAH İletim - 28/01/2006 : 11:21:51
iyide ben sokak aralarından veya kutu içerlerindekilerden almıyorum ki hep orjinal alıyorum ben korsan cd asla almam ama benim aldığım cd klapağının arkasın da xxxx gibi yazılar yazıyor hiç sayı yok
wendy İletim - 27/01/2006 : 21:46:49
enes kekin sims oyunu indirilmez cd yle yüklenir ve böyle hala satışta olan oyunlar internette bulunmaz ayrıca ednah her sims oyununun eklentide olsa şifresi bulunmaktadır çünkü bu oyunu kuran yabancı devletler bu oyunu kendi ülkesinde veye başka ülkelerde korsan satılmasına karşıdırlar bu oyun kendine çok emek verilmiş bir oyundur o yüzden sokak aralarında kuytu köşelerde 3.00 tl 4.00 TL satılamaz bu yüzden ben orjinal alıyorum ben sanada tavsiye ederim böyle şifre dertlerine girmessin

KORSANA HAYIR !!!!!!!!!!!

0.02 Snitz Forums 2000