AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 the Sims Making MAgic
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

LordOfTheTurk
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 02/01/2006 :  20:12:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar işallağ çoğunuzda vardır olmayanlara tavsşye ediyorum manyak ya adından anlıcağınız gibi büyü yapma aşk büyüsü arkadaşlaık eşdarha vb şeyler var bunun yanında büyü düyollosu ve gösteriler şimdi soruyorum makin magic de vermı benden iyi olan anlatın hadi özelliklerinizi

Aşk kafanıza bir kurşun sıkmak gibidir. Sevgilinizin dudaklarını namlu gibi ağzınıza dayarsınız.Kaybetmeye kumar oynarsınız

happy
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 10/01/2006 :  21:23:17  Bilgileri Göster  happy için bir AOL İletisi Gönder  happy için bir ICQ İletisi Gönder  happy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  happy için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşim ben aşık ettim 2 kadına birden daha
sonra 2 kadından 4 çocuk hadi knş...
Sayfanın En Üstüne Git

zikzakmakak
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/01/2006 :  00:14:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak yeni tanışsa bile önce baya chat yap hug çıkacak onu yap sonra kiss falan bilirsin heralde nolursa olsun benim bi ailede hizmetçi ile adamın 6 çocugu var
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 20/01/2006 :  13:58:53  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
makin magic de bütün yetişkin büyülerini ve çocuk büyülerini çözmüş bulunuyorum artı magic town da puslu tepelerde oturuyorum kristallerim ve çeşitli büyülerim var

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

hilebaz
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 26/01/2006 :  21:56:20  Bilgileri Göster  hilebaz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nedir söylesene

yagmurr95
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 27/01/2006 :  15:51:15  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
artık çocuklarda büyüyebiliyor bu büyü ile gerçekleşiyor büyüme sihri yani bu ilk başta çok ilgi çekiciydi ama bilgisayar çocuğun suratını kendi seçiyor o nedenle çocuk çirkinde olabiliyor en iyisi çocuk kalması ben büyüyü yaptıktan sonra dehşete kapıldım çünki çocuk çirkin olmuştu dayanamayıp öldürdüm

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000