Arkadaşlar işallağ çoğunuzda vardır olmayanlara tavsşye ediyorum manyak ya adından anlıcağınız gibi büyü yapma aşk büyüsü arkadaşlaık eşdarha vb şeyler var bunun yanında büyü düyollosu ve gösteriler şimdi soruyorum makin magic de vermı benden iyi olan anlatın hadi özelliklerinizi
Aşk kafanıza bir kurşun sıkmak gibidir. Sevgilinizin dudaklarını namlu gibi ağzınıza dayarsınız.Kaybetmeye kumar oynarsınız
bak yeni tanışsa bile önce baya chat yap hug çıkacak onu yap sonra kiss falan bilirsin heralde nolursa olsun benim bi ailede hizmetçi ile adamın 6 çocugu var
makin magic de bütün yetişkin büyülerini ve çocuk büyülerini çözmüş bulunuyorum artı magic town da puslu tepelerde oturuyorum kristallerim ve çeşitli büyülerim var
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
artık çocuklarda büyüyebiliyor bu büyü ile gerçekleşiyor büyüme sihri yani bu ilk başta çok ilgi çekiciydi ama bilgisayar çocuğun suratını kendi seçiyor o nedenle çocuk çirkinde olabiliyor en iyisi çocuk kalması ben büyüyü yaptıktan sonra dehşete kapıldım çünki çocuk çirkin olmuştu dayanamayıp öldürdüm
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.