|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| öcü |
İletim - 23/03/2006 : 11:05:04 arkadaşlar benim altın yapıcının ne olduğunu bulmam lazım.lütfen bana yardım edin.lütfen!!! |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 05/04/2006 : 22:31:48 elifim, bundan sonra konuyla alakalı olacak şekilde tam link verirsen sevinirim. |
| elifim |
İletim - 05/04/2006 : 17:24:16 aslında bu kadar zahmete girmeye gerek yok www.simstr.com adresinde ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor hemde istediğiniz kadar bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz |
| aybüke |
İletim - 26/03/2006 : 05:53:24 tariflerde gördüğün bütün tanımadığın yani elinde olmayan ve satın alamadığın cisimleri o mara mıydı neydi o kızdan,vampir kızdan fln alıyosun.bunun için de ya seni sınıyorlar yada takas yapıyosun,o çiçekli kız bal istiyo,bir diğeri beeswax yani (yanlış hatırlamıyorsam)balmumu istiyor bunun için tedarikli git.bunun için o satıcıların üzerine tıklamalı ve elinde sözlükle çeviri yapmalısın. dur ben şu oyunu yükleyim de yarın sana uzuuuun uzun anlatırım hepsini. |
| |KRONDOR| |
İletim - 24/03/2006 : 23:05:02 Art arda mesaj yazmayalım lütfen. Aybüke'nin de dediği gibi, mesajlarınızı "İletiyi Düzenle" seçeneği ile değiştirebilirsiniz. |
| öcü |
İletim - 24/03/2006 : 16:04:32 altın lif yapıcıyı nihayet buldum.teşekkürler.senin söylediğin yerdeymiş.bakıp geçiyormuşum |
|
|
|