AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 altın yapıcının ne olduğunu bilen yok mu ????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 23/03/2006 :  11:05:04  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim altın yapıcının ne olduğunu bulmam lazım.lütfen bana yardım edin.lütfen!!!

sims i çok seviyorum!!

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 23/03/2006 :  19:31:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
altın yapıcı derken sihirlerden birinden bahsediosun galiba sen.
biliyorum da unuttum şimdi,kristallerden birindeydi,yani masası olan sihir yapma objesindeydi.
isminde ''rich'' olması lazım bi bak,yalnız dikkat et evi yılan da basabilir.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 23/03/2006 :  21:45:09  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peki altın lif yapıcıyı nereden bulabilirim?

sims i çok seviyorum!!
Sayfanın En Üstüne Git

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 23/03/2006 :  21:49:14  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
masası olan sihir yapma objesi nasıl bir şey?(makin magic te yeniyim de öğrenmeye çalışıyorum.

sims i çok seviyorum!!
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 24/03/2006 :  01:24:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iletilerinin üstünde 'iletiyi düzelt'ten unuttuğun şeyi ekleyebilirsin,başka bir tane yollamana gerek yok..ayrıca the simsteki eşyaların ya da kavramların ingilizcelerini yazarsan sevinirim,türkçe olunca hatırlaması güç oluyor da
gelelim senin derdine;
buy modunda sihir ile ilgili eşyaları bul orada gözüne çarpan en garip,en büyük ve en masaya benzeyen şeyi bul.sonra yine oralarda ya elektronik ya da ahşaptan yapılmış(ikisi de olur) büyü tarifleri kitabını al.hatta almana gerek yok eve taşınınca değneğin de içinde olduğu hediye paketinden çıkacaktır elektronik olanı.bu tarifleri okuyabilmen için ilk önce bir değneğin olmalı.işte o tariflerin arasında 'rich' kelimesinin olduğu sihir ile evine gökten para yağacaktır.
altın lif derken 'GOLDEN TREAT'tan bahsediyorsan onu skills eşyalarının ve kütüphanenin olduğu kısımdan alacaksın.yalnız unleashed de yüklüyse evin kedisi ipek yapıcıya dadanabilir:)

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 24/03/2006 :  15:51:40  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
altın lif yapıcı derken -MAKE A GOLDEN THREAD- dan söz ediyordum.senin söylediğin sihir-rain of riches-miş.o sihiri yapabilmek içinde -beeswax-rubber chicken-diamon dust- gerekli.beeswax ı buluyorum ama diğerleri satılmıyor.onları nereden bulabilirim

sims i çok seviyorum!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000