|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| PC-KOPATH |
İletim - 08/11/2005 : 21:14:41 arkadşlar bilmiorm rohana karşi gelebilck bi irk warmi:P ama bn sizn de düşüncelerinizi almak istiyorm hem birz muabbet etmiş olurz hemde birz taktiklerimizi konuşturalim ha????? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Uruk-Hai |
İletim - 05/03/2006 : 10:47:31 alıntı: cin ali tarafından yazılan:
theoden cok guclu bir kahraman degil mızraklılar indirir tabi trainerla oynamıyosan
Ben Theoden güçlü bir hero demedimki sadece atlı birlikleriyle birlikte gezdirince düşmana saldırı sırasında theodenin glorious charge skillini kullanırsan neredeyse yıkılmaz bir ordu oluşuyor. |
| cin ali |
İletim - 04/03/2006 : 22:47:40 theoden cok guclu bir kahraman degil mızraklılar indirir tabi trainerla oynamıyosan |
| black lord VOL DEMORD |
İletim - 28/02/2006 : 19:15:47 ya zaten isilduru ve sauronu oyunda görüceksin
çünkü bfme2 de onlar olcakmışş
BEYLER BU ARADA BFME2 2 MART'TA ÇIKIYO HAYIRLI OLSUN ÇOK AZ KALDI:-) |
| Uruk-Hai |
İletim - 28/02/2006 : 18:21:05 Sen galiba theoden ve rohan atlılarını glorious charge ile görmedin :D ortalıkta adam bırakmazlar. |
| cin ali |
İletim - 26/02/2006 : 20:27:57 siz nederseniz diyin ama en guclu kahraman isildur ve sauron benc eonlar oyunlarda olsa gusel olur rohan bence o kadar guclu bi devlet degil rohan saldırı gucu guclu gondorun ise savunma cunku oyunda minas tirith kapısı 15 trolle anca yıkılıo rohan en guclu devlet degil bence isengard orta:
1.kahramanları az 2.mızraklılar atlıları indiriyor 3.kurtlar iyi ama kotu yanlarıda var bu arada agac adamlar cok guclu degil cunku cok yavas gidyolar o arada atesli okcu yapıp o adamları cayır cayır yakabilirsin herkese iyi oyunlar :) |
|
|
|