AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 rohana karşi hangi ırkı alıyorsunuz ve niçin??????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

PC-KOPATH
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 08/11/2005 :  21:14:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadşlar bilmiorm rohana karşi gelebilck bi irk warmi:P ama bn sizn de düşüncelerinizi almak istiyorm hem birz muabbet etmiş olurz hemde birz taktiklerimizi konuşturalim ha?????

...maganda...

karasuvari_444
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 09/11/2005 :  12:13:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben zaten herzaman kötülerden tarafım(lotr).hep ya mordor yada isengard oluyorum.

bir iki kere rohan ve gondordan oldum.ben en iyi orklarla oynuyorum.

seviyem ise zordur.

rohana karşı bence en güçlü isengard.ben bi kaçtane kale delici ve çok sayıda urk-hai çıkarıyorum.

ve rohanı yerle bir ediyorum.siz iyilerden yana olabilirsiniz.ama ben kötülerden tarafım.(LOTR)da
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 09/11/2005 :  13:55:20  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben zaten Rohan'ım.Rohan'dayken karşımda olan birimin ise way haline!..:D

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 09/11/2005 :  16:44:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben rohana karşı isengard olurumçünkü mızraklılar uptade verdiğinde atlıları alıyor ve ağ adamlara karşı sarumanın alev topu ve alevli okçular çok iyi işe yarıyor isengard şakakşakşakşakşakşak......

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

PC-KOPATH
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 09/11/2005 :  17:17:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadşlar eet isangard fikri ii bnde eski bi isangard kullanicisiim aslnda banada mantikli gelio-du-cunku lurtz sadece bi heroyı durdurabilio geride kalanlarda lurtzu we öbürkünleri halladio..rohanin herolari lewel atladimi başha çikmak çoq zor oluo..hatta öldüremiosun..ama isangardda en güçlü sawaşlari 'warg riders' urk-hailerin yerine bnce onlari kullansn daa ii olr 'karasuvari_444' çünkü warglar daa güclü..warg riderslar rohirm ordusunuda yiyoo çünkü hm kurtlari gaza getirme hemde urk gaza getirme büüsünü kullaninca yenilmez oluolar..ama herolara karşi peq bi awantajlari yok diebilirm gimlinn ziplamasi,argorn balade master,vs vs ama tabiki en mantikli irk isangard...
haklisiniz...

...maganda...
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 10/11/2005 :  19:38:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çünkü isengardın riderlerıyla düşmanın beklemedii bir yerden saldırırsan onların ordusuna çok büyük kayıplar verdiriyo uptadevediğinde düşmana dünyayı dar ediyor

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000