AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 Need for Speed'in sonu mu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
quLeryuzz İletim - 15/12/2008 : 19:57:16
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde 2008 finans krizinin oyun sektörünü de tehdit etmeye başladığını, Sony’den sonra Electronic Arts’ta da işlerin pek iyi gitmediğini belirtmiştik.

Gelen haberler de bunu doğrular nitelikte. Çeşitli kaynaklara göre EA, Need for Speed serisinin devamını getiremeyecek. 1994 yılından beri çeşitli aralıklarla oyun severlerin beğenisine sunulan yarış oyunu serisi, mali sorunlar nedeniyle askıya alınıyor.
Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen haber oyuncuları da ikiye bölmüş durumda. Bir taraf Most Wanted’tan sonra serinin oldukça vasat bir performans sergilediği söylerken; diğer taraf 14 yıllık bir beraberliğin ardından alınan kararın acı verici olduğunu düşünüyor.

Alıntı
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
emrearu İletim - 07/05/2009 : 11:37:21
Arkadaşlar herkes şuna yana nfs serisi devam etsin yeni yarışma vb. şeylerle yeni serileri çıkacak bence üzülmeyin.
Selofb İletim - 22/12/2008 : 15:17:00
bencede devam etmeli ama bu doğrultuda değil.Yani most wanted daki zorlu ve bıkmaz polisleri istiyo insan.Bi sefer carbonda tekerleğim patladı barikatta,patlak tekerlekle atlattım polisleri:D.Çok basitti carbonda...
Oyunbozan İletim - 22/12/2008 : 07:38:15
Most Wanted in hatrına son dönemlerdeki hataları görmemezlikten gelmek gerekiyor.Son oyunlar fiyaskoydu ama bu durum düzelir,yine NFS serisini(devam ederse) büyük bir keyifle oynarız diye düşünüyorum...
Selofb İletim - 21/12/2008 : 23:11:53
carbonda polisler çok kolaydı ama en azından vardı pro streette o bile yok sıkıcı bir rally oyunu gibi geldi aslında nfs sokak yarışları serisi değilmiydi...
Palad1n İletim - 21/12/2008 : 22:35:54
Bir süre askıya alınır en kötü. Bindiği dalı kesmeyi geç, oyunculara karşı insan sorumluluk hisseder>>

0.03 Snitz Forums 2000