|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 15/12/2008 : 19:57:16
|
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde 2008 finans krizinin oyun sektörünü de tehdit etmeye başladığını, Sony’den sonra Electronic Arts’ta da işlerin pek iyi gitmediğini belirtmiştik.
Gelen haberler de bunu doğrular nitelikte. Çeşitli kaynaklara göre EA, Need for Speed serisinin devamını getiremeyecek. 1994 yılından beri çeşitli aralıklarla oyun severlerin beğenisine sunulan yarış oyunu serisi, mali sorunlar nedeniyle askıya alınıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen haber oyuncuları da ikiye bölmüş durumda. Bir taraf Most Wanted’tan sonra serinin oldukça vasat bir performans sergilediği söylerken; diğer taraf 14 yıllık bir beraberliğin ardından alınan kararın acı verici olduğunu düşünüyor.
Alıntı |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 15/12/2008 : 20:00:18
|
Need For Speed i çok severim,eğlenceli bir oyun.Seri biterse kötü olur :( |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 16/12/2008 : 14:18:33
|
Ama adamlar oyunun sonuna kadar gelmiş |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 16/12/2008 : 15:34:06
|
resmi olarak doğrulanmasada nfs serisine criterion games devam ecekmiş. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 19/12/2008 : 23:58:54
|
Bitsin artık iyice saçmalamaya başlamışlardı. Hele ki Grid gibi bir şaheserle yarışırken iyice yerlerde sürünüyordu. |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 20/12/2008 : 11:55:40
|
Bitmemeli. Efsaneler bitmez sadece şekil değiştirir. Ama şuanki hali ilede devam etmemeli ki görüldüğü üzere Undercover tam bir hüsran oldu herkes için.Carbon bence oldukça başarılıydı fakat aynı şeyi Pro Street ve Carbon için söylemek çok zor. Bu gidişatı değiştirmeleri lazım. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|