|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| grossface |
İletim - 18/06/2006 : 11:21:41 arkadaslar su mapları oyuna nasıl atıcaz bı yardım edın.Oyunu atıyorum baslat dıyınce eskı menuye gerı donuyo
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| baba_45 |
İletim - 04/07/2006 : 15:20:24 Küfürlü Mesajı Nedeniyle Üyeliği Kilitlenmiştir! |
| Bora Poyraz |
İletim - 30/06/2006 : 21:38:47 Linkini bende zor bulmuştum setup duruyor mail yoluyla bana mail at reply ile yollayayım sana... |
| Uruk-Hai |
İletim - 28/06/2006 : 21:23:20 alıntı: Bora Poyraz tarafından yazılan:
ya arkadaşlar bazı serverlar isim vermiyorum şu an kendi patchlerini client halinde sunup kurduğunuzda zaten yapıyorlar haritaları maps/downloads klasörüne atsanız yeterli.
bi serverda oynamayacağım diyorsanız google'da " w3battle " diye arattırıp kurarsanız indirdiğiniz yeni haritalar çalışır...
Eğer reklam olmazsa w3battle'ı indirebileceğim bir link verebilir misin? Google'da aradım yalnız download'unu bir türlü bulamadım.. |
| Bora Poyraz |
İletim - 28/06/2006 : 20:52:02 ya arkadaşlar bazı serverlar isim vermiyorum şu an kendi patchlerini client halinde sunup kurduğunuzda zaten yapıyorlar haritaları maps/downloads klasörüne atsanız yeterli.
bi serverda oynamayacağım diyorsanız google'da " w3battle " diye arattırıp kurarsanız indirdiğiniz yeni haritalar çalışır... |
| Goquay |
İletim - 28/06/2006 : 18:46:28 yine sitelerden dotaallstars ı indirdikden sonra yine regedit seklinde ekliyebilirsiniz tıpkı server ekler gibi |
|
|
|