|
| Yazar |
Konu  |
|
grossface
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 18/06/2006 : 11:21:41
|
arkadaslar su mapları oyuna nasıl atıcaz bı yardım edın.Oyunu atıyorum baslat dıyınce eskı menuye gerı donuyo
|
^^^^ |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 18/06/2006 : 13:39:16
|
| patch yaptın mı frozen throne'a?... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 19/06/2006 : 19:22:38
|
| frozen thorone a patch nasıl yapıcaz ve dday dota dosylarını download ettim resmi sitesinden ama nasıl çaılştırcam oyunda yani hangi klasörün içine atmalıyım bu dosyaları |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Goquay
Üye

Turkey
İleti 184 |
İletim - 28/06/2006 : 18:46:28
|
| yine sitelerden dotaallstars ı indirdikden sonra yine regedit seklinde ekliyebilirsiniz tıpkı server ekler gibi |
Myself hate to make |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 28/06/2006 : 20:52:02
|
ya arkadaşlar bazı serverlar isim vermiyorum şu an kendi patchlerini client halinde sunup kurduğunuzda zaten yapıyorlar haritaları maps/downloads klasörüne atsanız yeterli.
bi serverda oynamayacağım diyorsanız google'da " w3battle " diye arattırıp kurarsanız indirdiğiniz yeni haritalar çalışır... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 28/06/2006 : 21:23:20
|
alıntı: Bora Poyraz tarafından yazılan:
ya arkadaşlar bazı serverlar isim vermiyorum şu an kendi patchlerini client halinde sunup kurduğunuzda zaten yapıyorlar haritaları maps/downloads klasörüne atsanız yeterli.
bi serverda oynamayacağım diyorsanız google'da " w3battle " diye arattırıp kurarsanız indirdiğiniz yeni haritalar çalışır...
Eğer reklam olmazsa w3battle'ı indirebileceğim bir link verebilir misin? Google'da aradım yalnız download'unu bir türlü bulamadım.. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|