|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
FreeZA |
İletim - 18/05/2008 : 19:05:34 Öncelikle Herkese Selamlar...
Arkadaşlar ben yeni Starcraft oynamaya başladım.Oyun ile ilgili birkaç sorum olacak.Arkadaşlar oyunun açılımında ve oynanmasında herhangibir sorun yok.Ancak.Oyuna girdiğim zaman herhangibir ses yada müzik duymuyorum.Herkesin bildiği gibi strateji oyunlarında herhangibir asker,tank,helikopter Vs. Gibi birimlerin üzerine tıkladığımızda yani o birimi seçtiğimizde ''Yes Sir!'' gibi bir ses veya ''All Right'' gibi sesler çıkartır.Ancak Starcraft'da ben ne birimlerden ses alıyorum,nede herhangi bir arka plan müziği duyuyorum.Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı eksik etmeyiniz.Bana The_Shadows_Lord@hotmail.com MSN Adresinden ulaşabilirsiniz!Yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
FreeZA |
İletim - 22/05/2008 : 23:26:18 Teşekkürler falamir... |
falamir |
İletim - 20/05/2008 : 04:38:48 Starcraft artık pek çok müzik markette ve benzeri mekanlarda 10 YTL gibi bir rakama orjinal olarak satılmakta, derdinin çözümü bu olacaktır. Hatta http://www.oyunal.com/Urun.aspx?Urun=108 dan da temin edilebilir. |
|
|
|