AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 StarCraft Yardım.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

FreeZA
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 18/05/2008 :  19:05:34  Bilgileri Göster  FreeZA'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle Herkese Selamlar...

Arkadaşlar ben yeni Starcraft oynamaya başladım.Oyun ile ilgili birkaç sorum olacak.Arkadaşlar oyunun açılımında ve oynanmasında herhangibir sorun yok.Ancak.Oyuna girdiğim zaman herhangibir ses yada müzik duymuyorum.Herkesin bildiği gibi strateji oyunlarında herhangibir asker,tank,helikopter Vs. Gibi birimlerin üzerine tıkladığımızda yani o birimi seçtiğimizde ''Yes Sir!'' gibi bir ses veya ''All Right'' gibi sesler çıkartır.Ancak Starcraft'da ben ne birimlerden ses alıyorum,nede herhangi bir arka plan müziği duyuyorum.Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı eksik etmeyiniz.Bana The_Shadows_Lord@hotmail.com MSN Adresinden ulaşabilirsiniz!Yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler...

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 20/05/2008 :  04:38:48  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Starcraft artık pek çok müzik markette ve benzeri mekanlarda 10 YTL gibi bir rakama orjinal olarak satılmakta, derdinin çözümü bu olacaktır. Hatta http://www.oyunal.com/Urun.aspx?Urun=108 dan da temin edilebilir.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

FreeZA
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 22/05/2008 :  23:26:18  Bilgileri Göster  FreeZA'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler falamir...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000