AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Warcraft yardım lütfen...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 09/06/2005 : 16:57:12
Arkadaşlar ben bu gün gittim Warcraft III oyununu aldım üzerinede Frozen Throne u yükledim. Oyuna tıkladım herşey çok güzel demolarını izledim sonra menü açıldı ama sadece seler var monitörümün yeşil yanan ışığı sarı oldu ve ekran siyah oldu sesler var ama görüntüsü yok. Lütfen bu konuyla ilgili bildiklerinizi bana anlatın yardıma ihtiyacım var...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
major İletim - 09/06/2005 : 23:23:12
Eğer bu oyun olması zorunlu değilde başka bir oyunda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Birde bir program istemiştim oyunları pencerede göstermeye yarayan onada bir bakarsanız...Üff çok geç oldu ben yatmaya gidiyorum...
CrAzY_IVAN İletim - 09/06/2005 : 23:19:41
Eheh iyi o zaman ben de oynayabilecem demektir .
major İletim - 09/06/2005 : 22:55:57
Deneyeceğim arkadaşıma vermiştim onda çalışmış. Ekran kartımda bir problem olamaz çünkü bu gün kapı gibi GTA San Andreas oynadım...
CrAzY_IVAN İletim - 09/06/2005 : 22:22:49
Benimki de FX5200, Winfast'in. DirectX 9 olması bile yeterli Warcraft için. Yeniden kurmayı dene.
major İletim - 09/06/2005 : 19:15:19
Ekran kartım FX5200 256 MB directx 9c yüklü olması lazım ama yinede bana son versiyonunun linkini verebilirseniz sevinirim. Ekran kartımınkinide bilmiyorum son versiyonumu değilmi...Aynı problem bana Empire Earth 1 de de geldi.Başka hiç bir oyunda bu başına gelen yok mu?

0.03 Snitz Forums 2000