AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Warcraft yardım lütfen...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 09/06/2005 :  16:57:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben bu gün gittim Warcraft III oyununu aldım üzerinede Frozen Throne u yükledim. Oyuna tıkladım herşey çok güzel demolarını izledim sonra menü açıldı ama sadece seler var monitörümün yeşil yanan ışığı sarı oldu ve ekran siyah oldu sesler var ama görüntüsü yok. Lütfen bu konuyla ilgili bildiklerinizi bana anlatın yardıma ihtiyacım var...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/06/2005 :  17:07:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun grafik ayarlarından çözünürlüğü düşür eğer yüksekse.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 09/06/2005 :  18:35:49  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş oyun açılmıyor bile oyunun menüsünün sesi bile geliyor. Bana oyunu pencere içinde çalıştıran bir program lazım kısacası çöz. değiştirmek için ama benim çözünürlüğüm zaten 1024*768.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/06/2005 :  19:10:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç bir durum, bir nedenden dolayı desteklemiyor ekran kartın oyunu. DirectX versiyon kaç? Bir de ekran kartın ne? Son sürücüleri kurulu mu?
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 09/06/2005 :  19:15:19  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartım FX5200 256 MB directx 9c yüklü olması lazım ama yinede bana son versiyonunun linkini verebilirseniz sevinirim. Ekran kartımınkinide bilmiyorum son versiyonumu değilmi...Aynı problem bana Empire Earth 1 de de geldi.Başka hiç bir oyunda bu başına gelen yok mu?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/06/2005 :  22:22:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimki de FX5200, Winfast'in. DirectX 9 olması bile yeterli Warcraft için. Yeniden kurmayı dene.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000