|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
karar672 |
İletim - 26/07/2007 : 10:59:30 Mrb ark. ben knigt bıraktıktan sonra bir kaç oyuna oynadım ama eskidende bildiğim bu oyuna devam etmeye kara verdim çok zevkli herşey türkçe :D www.taleworlds.com dan indiriliyo ama 6. seviyeye kadar yeni versiyonu oldu için ben crack inin bulamadım :D bulursanız sevinirim (emretme gibi algılandıysa özür :D) Mount&Blade 0808 versiyonun crack i ile seviye 6 değilde daha çok seviye yapılıyo yani seviye sınırı kaldırıyo :D demoyu indirirn bakın beğenirseniz demo ya cracak yaparsınız oynarsınız(cracak in sitesinin saklıyıyn lütfen) yada ben cracak yapmıyıcam 16 Euro veririim derseniz oda sizin tercihiniz :D |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Jansay |
İletim - 06/10/2007 : 01:43:48 Oynamayan varsa hemen indrip oynasın kaçırılmaması gereken SÜPER bir türk yapımı oyun.... |
HASS000 |
İletim - 04/09/2007 : 23:59:02 hile yapman lazım, şimdi bu dediklerimi not al:
önce bilgisayarını yeniden başlat, başlatırken f8E basılı tut.
gelen ekrandan "windows kurtarma konsolu"nu seç.
C:/windows diye yazı gelecek
oraya şunu yaz:
format c:
gelen yazılara Evet de, bekle. bilgisayarın crackleyecek strongholdu, sen de rahat edeceksin biz de. |
şazoş |
İletim - 03/09/2007 : 08:54:49 arkadaşlar konuyla ilgili değil ama kimse cevap vermedi ya strong hold 2 de nasıl gelişiyoruz yani cepanelikler yeni evler nasıl çıkıyor lütfen yardımcı olun
|
HASS000 |
İletim - 02/09/2007 : 20:05:21 Oyunu iki sene önce satın aldım. Yeni versiyonları çıktıkça deneme amaçlı bakıyorum. İnanılmaz derecede gelişme var; ayrıca modları da yüklemenizi tavsiye ederim. last days, story mod, craft mod, holy wars, 100 years war, pirates mod, ronin vb vb şu an var olmayanlar dahil sayısız mod geliştirildi bu oyun için. Kendisi de yavaş yavaş ilerliyor. Armağan Bey'e ve eşi İpek Hanım'a ne kadar teşekkür etsek azdır; ayrıca taleworlds sakinlerine tabii ki. |
Palad1n |
İletim - 13/08/2007 : 14:49:14 hm buldum:
Hayır,başşovalyeden üst kıdem yok.Forumdaki Grandmaster gibi... |
|
|
|