|
Yazar |
Konu  |
karar672
Üye

Turkey
İleti 47 |
İletim - 26/07/2007 : 10:59:30
|
Mrb ark. ben knigt bıraktıktan sonra bir kaç oyuna oynadım ama eskidende bildiğim bu oyuna devam etmeye kara verdim çok zevkli herşey türkçe :D www.taleworlds.com dan indiriliyo ama 6. seviyeye kadar yeni versiyonu oldu için ben crack inin bulamadım :D bulursanız sevinirim (emretme gibi algılandıysa özür :D) Mount&Blade 0808 versiyonun crack i ile seviye 6 değilde daha çok seviye yapılıyo yani seviye sınırı kaldırıyo :D demoyu indirirn bakın beğenirseniz demo ya cracak yaparsınız oynarsınız(cracak in sitesinin saklıyıyn lütfen) yada ben cracak yapmıyıcam 16 Euro veririim derseniz oda sizin tercihiniz :D |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/07/2007 : 12:08:34
|
salon benim tercihim olacak :S oda.. ilginç..
Öncelikle Mount&Blade'in bir strateji oyunu değil, aksiyon/rpg/takım yönetme karışımı süper bir oyun olduğunu söyleyeyim. Sonraki söyleyeceğim ise 16 euro biriktir cracak bulamazsan :S |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/07/2007 : 14:04:46
|
Arkadaşın bilgisayarında crackide vardı baya level 8'e kadar ilerlemiştim hep arenaya çıka çıka baya param olmuş adam ve at satın alıp eşkiyalık yapmıştım fakat can sıkıntısından oynamıştım vasat bir oyundu. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/07/2007 : 14:34:02
|
Vasat?! Oldukça yanılıyorsun. Levelim 32, güçlü bir savaşçıyım %107 zorluk seviyesinde oyunun en iyi atlılarıyla 1vs55 yaparım ^^ Haporlörünün olması bile bu oyunu oynaman için baskı yapar. o müzikleri duymak.. Neyse zevkler,renkler |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
karar672
Üye

Turkey
İleti 47 |
İletim - 26/07/2007 : 18:17:29
|
:D bende 29 lwl yqapmıştım 1 önceki versiyonunda çok zevkli oluyor bide bu versiyonu türkçe kralla konuşuyon tartışıyon hancı ile konuşuyon adamları tehdit ediyon süperde :D paladın para biriktirmesi önemli değil param var ama daha oyun yeni güvenemiyorum ne olur ne olmaz knightda güveniyorsdum çünkü ark. hepsi aldı ve hiç birine bişi olmadı :D güvensem parayı basarım valla :D ben tatildeyim şuan bodrumdayım int bakıyom sitesini bulunca maille gönderecem kendime evde alıcam :D:D neyse sonra grş by |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/07/2007 : 18:42:38
|
hadi ya ben oynadığımda oyun ingilizceydi hatta küfretmiştim madam türkler yapıyor ne diye ingilizce konuşmalar diye acaba oynadığım beta sürümümüydü yoksa halen beta mı? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|