AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Bir Takıntı...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallic_white İletim - 15/09/2007 : 01:24:23
Hangileriniz, ne derecede yaşar ya da yaşadı bilmiyorum ama benim FRP & RPG türü oyunları oynarken yaşadığım bir takıntı var. RPG benim için "özgürlük" olduğu için, her yere gidip, herşeyi görmek istiyorum! Görmediğim bir detay, aşmadığım bir mini-quest bile kalmasın istiyorum... Bazı oyunlar buna izin veriyor, dünyası daha sınırlı olanlar; Arx Fatalis, Diablo gibi... Lakin bir Morrowind oynarken bunun başıma geldiğini düşünsenize!

Çıldıracak gibi oluyorum es geçtiğim birşey olursa... Sadece paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum. İyi oyunlar...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 25/07/2008 : 12:32:10
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum...

İsmin nereden geldiğini merak ediyorum x)

Ek: gugıl'da arattıktan sonra sadece bu konu çıkıyor =)
ingold İletim - 25/07/2008 : 09:05:49
aynısı bendede war ya ....girmediğim delık cıkmadıgım passage kalmıyo
metallic_white İletim - 14/07/2008 : 02:33:11
Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum...
Aldron İletim - 07/07/2008 : 22:51:40
Bende de oluyor Oyun bittikten sonra eksik bırakılmış en küçük ayrıntı beni rahatsız ediyor.
major İletim - 15/09/2007 : 20:56:28
Karakterle özdeşleşmeklede alakası var bence bunun. Ana görevle oyunu bitirebilecekken onu boşverip yan görevlerden biriyle birilerini kurtarmaya gittiğim oluyor. Neden? İçim rahat etmiyor :).

0.01 Snitz Forums 2000