Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
metallic_white
İletim - 15/09/2007 : 01:24:23 Hangileriniz, ne derecede yaşar ya da yaşadı bilmiyorum ama benim FRP & RPG türü oyunları oynarken yaşadığım bir takıntı var. RPG benim için "özgürlük" olduğu için, her yere gidip, herşeyi görmek istiyorum! Görmediğim bir detay, aşmadığım bir mini-quest bile kalmasın istiyorum... Bazı oyunlar buna izin veriyor, dünyası daha sınırlı olanlar; Arx Fatalis, Diablo gibi... Lakin bir Morrowind oynarken bunun başıma geldiğini düşünsenize!
Çıldıracak gibi oluyorum es geçtiğim birşey olursa... Sadece paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum. İyi oyunlar...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n
İletim - 25/07/2008 : 12:32:10
alıntı:metallic_white tarafından yazılan:
Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum...
İsmin nereden geldiğini merak ediyorum x)
Ek: gugıl'da arattıktan sonra sadece bu konu çıkıyor =)
ingold
İletim - 25/07/2008 : 09:05:49 aynısı bendede war ya ....girmediğim delık cıkmadıgım passage kalmıyo
metallic_white
İletim - 14/07/2008 : 02:33:11 Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum...
Aldron
İletim - 07/07/2008 : 22:51:40 Bende de oluyor Oyun bittikten sonra eksik bırakılmış en küçük ayrıntı beni rahatsız ediyor.
major
İletim - 15/09/2007 : 20:56:28 Karakterle özdeşleşmeklede alakası var bence bunun. Ana görevle oyunu bitirebilecekken onu boşverip yan görevlerden biriyle birilerini kurtarmaya gittiğim oluyor. Neden? İçim rahat etmiyor :).