AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Bir Takıntı...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 15/09/2007 :  01:24:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangileriniz, ne derecede yaşar ya da yaşadı bilmiyorum ama benim FRP & RPG türü oyunları oynarken yaşadığım bir takıntı var. RPG benim için "özgürlük" olduğu için, her yere gidip, herşeyi görmek istiyorum! Görmediğim bir detay, aşmadığım bir mini-quest bile kalmasın istiyorum... Bazı oyunlar buna izin veriyor, dünyası daha sınırlı olanlar; Arx Fatalis, Diablo gibi... Lakin bir Morrowind oynarken bunun başıma geldiğini düşünsenize!

Çıldıracak gibi oluyorum es geçtiğim birşey olursa... Sadece paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum. İyi oyunlar...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/09/2007 :  01:38:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O takıntı bende de var. Herşeyi tamamıyla yapıp, en kuytu köşedeki dolaba bile bakılmadan geçmeyeyim istiyorum. Tabii oyun bitmiyor, sıkılıyorum, yarım kalıyor .

Diablo zaten farklı bir tür. Hala oynuyoruz arkadaşımla beraber sabah akşam ama görev bazlı bir oyun değil, karakter geliştirme ve Item bulma amaçlı bir oyun.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 15/09/2007 :  10:00:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tek değilsin bendede oluyor o olay direk ana görevleri yapıp bitirmektense,yan görevleride yapıp bitirmeye çalışıyorum. Belkide psikolojik birşeydir yada oyunu bitirmek için değil tad almak için oynadığımızdandır...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 15/09/2007 :  20:56:28  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakterle özdeşleşmeklede alakası var bence bunun. Ana görevle oyunu bitirebilecekken onu boşverip yan görevlerden biriyle birilerini kurtarmaya gittiğim oluyor. Neden? İçim rahat etmiyor :).
Sayfanın En Üstüne Git

Aldron
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 07/07/2008 :  22:51:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende de oluyor Oyun bittikten sonra eksik bırakılmış en küçük ayrıntı beni rahatsız ediyor.

Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 14/07/2008 :  02:33:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000