|
Yazar |
Konu  |
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 15/09/2007 : 01:24:23
|
Hangileriniz, ne derecede yaşar ya da yaşadı bilmiyorum ama benim FRP & RPG türü oyunları oynarken yaşadığım bir takıntı var. RPG benim için "özgürlük" olduğu için, her yere gidip, herşeyi görmek istiyorum! Görmediğim bir detay, aşmadığım bir mini-quest bile kalmasın istiyorum... Bazı oyunlar buna izin veriyor, dünyası daha sınırlı olanlar; Arx Fatalis, Diablo gibi... Lakin bir Morrowind oynarken bunun başıma geldiğini düşünsenize! 
Çıldıracak gibi oluyorum es geçtiğim birşey olursa... Sadece paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum. İyi oyunlar... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/09/2007 : 01:38:58
|
O takıntı bende de var. Herşeyi tamamıyla yapıp, en kuytu köşedeki dolaba bile bakılmadan geçmeyeyim istiyorum. Tabii oyun bitmiyor, sıkılıyorum, yarım kalıyor .
Diablo zaten farklı bir tür. Hala oynuyoruz arkadaşımla beraber sabah akşam ama görev bazlı bir oyun değil, karakter geliştirme ve Item bulma amaçlı bir oyun. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 15/09/2007 : 10:00:02
|
Tek değilsin bendede oluyor o olay direk ana görevleri yapıp bitirmektense,yan görevleride yapıp bitirmeye çalışıyorum. Belkide psikolojik birşeydir yada oyunu bitirmek için değil tad almak için oynadığımızdandır... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 15/09/2007 : 20:56:28
|
Karakterle özdeşleşmeklede alakası var bence bunun. Ana görevle oyunu bitirebilecekken onu boşverip yan görevlerden biriyle birilerini kurtarmaya gittiğim oluyor. Neden? İçim rahat etmiyor :). |
 |
|
Aldron
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 07/07/2008 : 22:51:40
|
Bende de oluyor Oyun bittikten sonra eksik bırakılmış en küçük ayrıntı beni rahatsız ediyor. |
|
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 14/07/2008 : 02:33:11
|
Bu konuyla ilgili ilginç birşey daha öğrendim lakin ne derece doğru bilemiyorum: Bir FRP oyunundaki tüm değerli eşyaları alma takıntısına "Lich Sendromu" deniliyormuş sayın oyuncu arkadaşlar tarafından! Ama dediğim gibi ne kadar geçerlidir hiç bilmiyorum... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
Konu  |
|
|
|
|