AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Fallout 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Bushwacker İletim - 15/10/2007 : 14:13:56
Ben bir arkadaşımdan fallout2 nin CD sini aldım. Onada bir dergiden çıkmış(tam bir frp düşmanıdır :). Oyunu yükledim oynamya başladım. Yanlız, bir yerden sonra sanki oyun tıkandı. Ne yaptığımı ben bile anlamadım. Sonra burda oyun çözümünüzü buldum ve 1.02 yamasından bahsediliyor. Ben bunu buldum ve indirdim. Ancak pacthi unzip ettiğimde oyun açılmıyor. Cd lazım demeye başlıyor(anlicanız pacthsiz çalışıyor pacthli çalışmıyor). Oyun korsan değil bundan eminim(ne de olsa oyun dergisi vermiş) acaba bu sorunumu nasıl çözebilirim? (eğer kurulmazsa saçma sapan buglarla dolu bir oyunla uğraşmak istemezsiniz diyorlar.)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Pyro İletim - 22/02/2008 : 21:00:40
Mızrakla vur kafasına kafasına=) Bir de bir yerlere basıyordun yaratığın hasar bölgeleri falan açılıyordu güzel oyuna benziyordu...Ta ki ben akrepleri öldürüp açılmayan kapıya gelene kadar...Arkadaşa sordum dedi ki orda lock skili mi ne varmış onu kullanacaksın.Ben silmiştim tabi oyunu bu ne biçim grafik bu ne detay diye.Dur ya istiyim bir daha ondan=)
Patch olayına gelince...Benim de başıma aynı sorun gelmişti patchi yüklüyordum ama oyun açılmıyordu.Hala da anlayabilmiş değilim
NİCKYOK İletim - 26/12/2007 : 14:12:05
orasını biliyorum ama nasıl elimde sadece bir mızrak var ben bu işi anlammadım:)
wolverine İletim - 26/12/2007 : 06:51:27
:) Öldüreceksin
NİCKYOK İletim - 25/12/2007 : 20:02:38
ya ben bu oyunda ilk bölümde akreplerle ne yapcağımı hala anlamadım????
wolverine İletim - 25/12/2007 : 19:52:55
Banada dergiden çıkmıştı. Pcgamesdendi galiba. Ve aynı olay bendede yaşandı. Ya olayın kaynağını bulamadım fakat yaptığım iş şuydu; C'ye yüklemişsem savelerini alıp sildim D sürücüsüne yükledim savelerinide olması gereken yere yapıştırıp devam ettim birkaç kere daha oldu bu sefer tam tersini yaptım. Yüklenmesi çabuk oluyordu bende ondan silip yüklerken üşenmedim pek. Fakat oyun harika bir oyun.

0.03 Snitz Forums 2000