Ben bir arkadaşımdan fallout2 nin CD sini aldım. Onada bir dergiden çıkmış(tam bir frp düşmanıdır :). Oyunu yükledim oynamya başladım. Yanlız, bir yerden sonra sanki oyun tıkandı. Ne yaptığımı ben bile anlamadım. Sonra burda oyun çözümünüzü buldum ve 1.02 yamasından bahsediliyor. Ben bunu buldum ve indirdim. Ancak pacthi unzip ettiğimde oyun açılmıyor. Cd lazım demeye başlıyor(anlicanız pacthsiz çalışıyor pacthli çalışmıyor). Oyun korsan değil bundan eminim(ne de olsa oyun dergisi vermiş) acaba bu sorunumu nasıl çözebilirim? (eğer kurulmazsa saçma sapan buglarla dolu bir oyunla uğraşmak istemezsiniz diyorlar.)
senin durumunda istersen bir no-cd crack indir o oyun için (no-cd craklerin asıl amacı aslında boş yere cdromu işgal edip ömrünü kısaltmamak yani elinde orjinal oyun varsa yasal açıdan bir sorun yok) ancak site kuralları geregi bir adres vermem mümkün değil.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Banada dergiden çıkmıştı. Pcgamesdendi galiba. Ve aynı olay bendede yaşandı. Ya olayın kaynağını bulamadım fakat yaptığım iş şuydu; C'ye yüklemişsem savelerini alıp sildim D sürücüsüne yükledim savelerinide olması gereken yere yapıştırıp devam ettim birkaç kere daha oldu bu sefer tam tersini yaptım. Yüklenmesi çabuk oluyordu bende ondan silip yüklerken üşenmedim pek. Fakat oyun harika bir oyun.
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir