AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 FRP veya RPG için tavsiyeler...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Aldron İletim - 07/07/2008 : 23:06:29
Diablo III çıkana kadar bekleyemeyeceğim... sıkıldım Hangi FRP veya RPG oyununu tavsiye edersiniz??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Nevaldis İletim - 24/11/2008 : 19:48:40
Bazı oyunlardada yaptıklarımızın oyuna yön vermesi saçmalayabiliyor ve sıkıcı bir hal alabiliyor ama Fable'da onu dengelenmişti. Evet güzel bir fikir aslında şu anda nostalji yapmaya başladım şu indirdiklerim bir bitsin Fable'ada bir el atayım yeniden.
Palad1n İletim - 24/11/2008 : 19:32:09
Bu aralar Fable'ı arıyorum. Yaptıklarının tamamen oyuna yön verebilir olması ilgimi çekiyor. (Tabi bu ilgiyle KOTOR'u alıp aldıktan sonra yüklediğimle kırmam bir olmuştu ><)
Nevaldis İletim - 24/11/2008 : 19:20:56
Sacred'i oynamadığım için bir fikrim yok fakat Dungeon Siege için söylediklerine katılıyorum oyunu zaman öldürmek için yükledim ve beni ruhsuz bir şekilde oradan oraya koşturan bir oyun olarak geldi bana. Oysaki karakterle beni bütünleştirmesi o atmosfere sokup ilerlememi sağlamalı bir FRP & RPG oyunu o duyguyu hissedemedim oyunda.
Palad1n İletim - 24/11/2008 : 19:11:33
Sacred ve DS II'yi açıkçası beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sacred'i zaten geçiyorum, hack&slash oyunu yapalım derken sadece hack&slash yaptığınız bir oyun koymuşlar.. DSII'de de oyun bana fazla çizgisel geldi. Sanki o karakter ne yaparsan yap o oyunu bitirecek, sen de yukarıdan bakan 3. tekil şahıssın. Bir evrenin içinde olma havası yoktu bana göre
Nevaldis İletim - 24/11/2008 : 15:26:23
Biliyorum konu eskimiş fakat belki başkasıda öneri ister diye yazayım. Öncelikle nostalji yapabilirsin.Mesela ben Diablo, Diablo II'yi yeniden kurup bitirdim çokta güzel geldi. Nox, Planescape: Torment (oyun demeye dilim varmıyor.), Baldur's Gate, Arcanum, Deus Ex serisi bunların hepsini oynayabilirsin yeni RPG, FRP oyunlarındanda Dungeons & Dragons The Temple of Elemental Evil güzeldir, Sacred, Titan Quest (cd bozukluklarından dolayı oynayamadım ama arkadaşlardan aldığım duyumlara göre ikiside güzel oyunlarmış.), Dungeon Siege II (oynuyorum şu anda) ve yeni ek paketiyle beraber Nwn II oynayabilirsin.

Hemen ekleme yapayım bilgisayarının özellikleri yetiyorsa Oblivion'da oynayabilirsin.

0.03 Snitz Forums 2000