|
Yazar |
Konu  |
Aldron
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 07/07/2008 : 23:06:29
|
Diablo III çıkana kadar bekleyemeyeceğim... sıkıldım Hangi FRP veya RPG oyununu tavsiye edersiniz?? |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/07/2008 : 23:41:19
|
Sacred veya Titan Quest |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 14/07/2008 : 02:37:36
|
Elbette başta "TES (The Elder Scrolls) serisi", ardından "Arx Fatalis" ve "Dungeon Siege I-II" iyi gidebilir, FRP kategorisine koyamasak da fantastik olduğu için ve şiir gibi bir oyun olduğu için "Call of Cthulhu - the Dark Corners of the Earth"... Neden olmasın?  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
ingold
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 25/07/2008 : 09:04:22
|
spell force dıebılırım ...başarılıdır d3 e kadarda ıdare eder hatta d3 den sogutur  |
ŞEytanla Melek ewlendı ..... 
runenın cıkacagı yoksa thrael gelse ne fayda x] |
 |
|
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 03/08/2008 : 18:57:23
|
star wars seviyosanda star wars rebublic comando
|
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
 |
|
Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 24/11/2008 : 15:26:23
|
Biliyorum konu eskimiş fakat belki başkasıda öneri ister diye yazayım. Öncelikle nostalji yapabilirsin.Mesela ben Diablo, Diablo II'yi yeniden kurup bitirdim çokta güzel geldi. Nox, Planescape: Torment (oyun demeye dilim varmıyor.), Baldur's Gate, Arcanum, Deus Ex serisi bunların hepsini oynayabilirsin yeni RPG, FRP oyunlarındanda Dungeons & Dragons The Temple of Elemental Evil güzeldir, Sacred, Titan Quest (cd bozukluklarından dolayı oynayamadım ama arkadaşlardan aldığım duyumlara göre ikiside güzel oyunlarmış.), Dungeon Siege II (oynuyorum şu anda) ve yeni ek paketiyle beraber Nwn II oynayabilirsin.
Hemen ekleme yapayım bilgisayarının özellikleri yetiyorsa Oblivion'da oynayabilirsin. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|