AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 şşş yönetici abiler ve ablalar siz bakmayın

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
caddy_ceren İletim - 13/06/2006 : 13:35:31
arkadaşlar aklıma enteresan bişi geldi yöneciler hakkındaki düşüncelerinizi sorucaktım mesela ben söyliyim bence krondor abi çok disiplinli yerine göre de bizim arkadaşımız gibi davranıyo ama hakkını yemeyelim hmmm crazy ıvan abi var görüdklerimden o da krondor abi gibi yerine göre sinirli yerine göre arkadaş merula abla(bayan mı erkek mi bilmiyorum) o biraz daha arkadaş canlısı gibime geliyo bunlar en çok gördüğüm yöneticiler umarım bana kızmazlar kikikiki
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
göklerin_hakimi İletim - 06/08/2006 : 23:18:24
Benimki krondor.Şaçma sapan konuları en fazla o kilitliyor muhahaha
squnet İletim - 06/08/2006 : 11:29:16
var :P
|KRONDOR| İletim - 05/08/2006 : 23:47:34
Hmm hatırlayamadım. Konuyu silmiş olabiliriz daha sonra. Kilitlenmiş eski konuları arada siliyoruz da. Olmazsa bir ara tekrar yaparız birine. Gönüllü var mı?
squnet İletim - 05/08/2006 : 22:54:15
merula allbayı hiç görmedm ama krondorun en ii olduğunu düşünüom
SafaX İletim - 05/08/2006 : 18:12:55
= bu yöneticiler de kim oluyo yaa? (veya benzeri) bi başlık altında yöneticiymiş, siz kim oluyosunuz (sansür) sizin (sansür) ne yapacaksın yapta görelim (sansür) = mesajına karşı ertesi gün adamın mesajı yok olmuş, kırmızıyla; aynı zamanda mesajlarınızı da değiştirebiliyoruz yazıyodu; altta da KRONDOR, işte bunları yapabiliyoruz, üyeliğin kilitlendi, bundan sonra diğer forumlarda da geçerli olmak üzere forum yöneticileriyle konuşmayı öğrenirsin, şöyle böyle falan filan vs. vs. bayaa bi nutuk çekmişti bütün mesajı lerle doldurmuştu, o mesaj gerçekten çok hoşuma gittiydi, bugün arama motorunda aradım ama bulamadım, bulsam linkini verecektim.

0.03 Snitz Forums 2000