|
| Yazar |
Konu  |
|
caddy_ceren
Üye

Turkey
İleti 65 |
İletim - 13/06/2006 : 13:35:31
|
arkadaşlar aklıma enteresan bişi geldi yöneciler hakkındaki düşüncelerinizi sorucaktım mesela ben söyliyim bence krondor abi çok disiplinli yerine göre de bizim arkadaşımız gibi davranıyo ama hakkını yemeyelim hmmm crazy ıvan abi var görüdklerimden o da krondor abi gibi yerine göre sinirli yerine göre arkadaş merula abla(bayan mı erkek mi bilmiyorum) o biraz daha arkadaş canlısı gibime geliyo bunlar en çok gördüğüm yöneticiler umarım bana kızmazlar kikikiki |
mEtAlCi_gİrL |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 13/06/2006 : 15:57:05
|
merula alba sitedeki bayan yöneticimizdir(krondor hocamın dediği gibi güzelliğini görünce bayılırsınız).En sevdiğim yönetici'dir.Ayrıca güzün ablam olur. :))bayada espirili'dir.
crazy_ıvan bence konulara iyimser yaklaşan ,yeri geldiğinde parlayan,ciddi,yakışıklı bir yöneticimiz :))
krondor kurallardan taviz vermeyen biri'dir.(daha doğrusu iki kişi) ama kurallardan taviz vermemesi iyi.onların henüz resimlerini görme fırsatını bulamadım. ama bir gün başarıcam  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 13/06/2006 : 15:59:35
|
Konunun amacını kavrayamadım. Yönetici mi eleştiriyoruz?
Sana bir şey söyleleyim ben, biraz daha ileri gidersen bir grup kızgın yönetici göreceksin! |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/06/2006 : 22:58:38
|
| Eleştiriler ve yorumlar hakarete varmadığı sürece, konunun açık olmasında sorun yok. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 14/06/2006 : 01:12:40
|
Krocanların dediği gibi içinde hakaret olmadığı sürece sorun yok yapılacak eliştirilerde.
Yalakalıktan bahsedilmişken, "İnsanın fikri neyse zikri de odur." diye bir atasözü vardır. Tanıdık geldi mi?
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|