AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 başınıza gelen garip olaylar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
İspanyolMeyhanesi İletim - 20/12/2008 : 23:57:56
iki olay anlatıcam

ilki:
bu yaz (4ay önce) kankam en yakın arkadaşımla tv seyrediyoruz bizim mahallede oturuyo yan sokakda evde kimse yok, arkadaşımın evindeyiz izlediğimiz film "isoçyalı highlender" filmin ortalarında arkadaşım tuvalete gitti filmi 675.kez seyrettiği için de durdurma gereği duymadı ben ilk defa izliyorum filmde bi ara sevişme sahnesi çıktı ama acaip ayıp +18 den de fazla en az +25 var öle bişey sahne geçti birden dövüş sahnesi çıktı arkadaşım geldi "olum güzel sahneyi kaçırdın lan" dedim "hangisi" dedi anlattım sevişmeli falan diye bu öle bi sahne yok dedi yemin ettim sonra geri sardım hakkaten yoktu ama iskoçyalı ile bi kadının sevişme sahnesini ben izledim baya açık bi sahneydi herşeyi gösteriyodu...

ikincisi:
bu arkadaşımın başına gelmiş, bu kuzeniyle evde maç izliyomuş sadece ikisi varmış kuzeni sakin sakin izlerken arkadaşım acaip küfürler ediyomuş ondan sonra odasından bi ses gelmiş eşya devrilme sesi gibi bişey bu içeri gitmiş komşuların mutfaklarından gelen kokular yüzünden hiçbir zaman açmadığı odasının penceresi açıkmış şaşırmış kapamış içeri gitmiş kuzenine sen benim odaya girdin mi diye sormuş "yoo" demiş bu küfürle devam etmiş maça 30dk sonra bidaha ses gelmiş bu çekicekle gitmiş korkudan biri varsa vurmak için yine cam açıkmış ama kesinlikle kapandığından sımsıkı kapadığından eminmiş camda sade içerden açılıyo sonra bi bakmış odada pencerenin altında bi zarf açmış içinde büyük harflerle "küfür etme lan" yazıyomuş...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Oyunbozan İletim - 26/12/2008 : 15:38:44
-Karabasan Olayından bahsetmişsiniz.Aslında bilimsel açıklaması şöyledir;
Vücudumuz bazen çok derin uykuya dalar ve bu derin uyku sırasında çoğunlukla gördüğümüz kötü bir rüyadan dolayı aniden uyanırız ama
vücut hala derin uykuda olduğu için beynimizin verdiği komutları vücut bir süre gerçekleştiremez...Yani Karabasan olayı yok :))
-Ayrıca İspanyol Meyhanesine yapılan ilk şaka banada küçükken yapılmıştı,açıklamayıda CenkReis vermiş zaten...
CenkReis İletim - 21/12/2008 : 17:49:59
İspanyolmeyhanesi bu arada senin iki olayıda çözdüm,

İlki arkadaşının sana şakası uzaktan kumanda ile yapılabilecek bi olay filmi durdurup uydu kanallarından birini açmıştır.

İkincisi de kuzeninin arkadaşına şakası...

olaylar şakadan ibaret :D
İspanyolMeyhanesi İletim - 21/12/2008 : 17:42:32
Tamam sakin olun...
cuteboy İletim - 21/12/2008 : 17:41:46
Kasınca her şeyi bilimle açıklayabiliyolar. Bilimin günümüzde yeni yeni açıklayabildiği şeyleri Kuran asırlar önce açıklamıştır ama sen istediğine inanabilirsin.
CenkReis İletim - 21/12/2008 : 17:38:44
Sen okudun mu? Eminim bu olayın bilimsel açıklaması vardır...

0.03 Snitz Forums 2000