AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 başınıza gelen garip olaylar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 20/12/2008 :  23:57:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iki olay anlatıcam

ilki:
bu yaz (4ay önce) kankam en yakın arkadaşımla tv seyrediyoruz bizim mahallede oturuyo yan sokakda evde kimse yok, arkadaşımın evindeyiz izlediğimiz film "isoçyalı highlender" filmin ortalarında arkadaşım tuvalete gitti filmi 675.kez seyrettiği için de durdurma gereği duymadı ben ilk defa izliyorum filmde bi ara sevişme sahnesi çıktı ama acaip ayıp +18 den de fazla en az +25 var öle bişey sahne geçti birden dövüş sahnesi çıktı arkadaşım geldi "olum güzel sahneyi kaçırdın lan" dedim "hangisi" dedi anlattım sevişmeli falan diye bu öle bi sahne yok dedi yemin ettim sonra geri sardım hakkaten yoktu ama iskoçyalı ile bi kadının sevişme sahnesini ben izledim baya açık bi sahneydi herşeyi gösteriyodu...

ikincisi:
bu arkadaşımın başına gelmiş, bu kuzeniyle evde maç izliyomuş sadece ikisi varmış kuzeni sakin sakin izlerken arkadaşım acaip küfürler ediyomuş ondan sonra odasından bi ses gelmiş eşya devrilme sesi gibi bişey bu içeri gitmiş komşuların mutfaklarından gelen kokular yüzünden hiçbir zaman açmadığı odasının penceresi açıkmış şaşırmış kapamış içeri gitmiş kuzenine sen benim odaya girdin mi diye sormuş "yoo" demiş bu küfürle devam etmiş maça 30dk sonra bidaha ses gelmiş bu çekicekle gitmiş korkudan biri varsa vurmak için yine cam açıkmış ama kesinlikle kapandığından sımsıkı kapadığından eminmiş camda sade içerden açılıyo sonra bi bakmış odada pencerenin altında bi zarf açmış içinde büyük harflerle "küfür etme lan" yazıyomuş...

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.

cuteboy
Üyeliği Klitli

İleti 0

İletim - 21/12/2008 :  17:07:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben geceleri uyanıyorum ama hareket edemiyorum gözlerim açık oluyo etrafı görüyorum ama ağzımı bile açamıyorum öyle kasıyorum hareket edemiyorum 15sn sürüyo bu olay karabasan gelmesi diyolar galiba bu olaya
Sayfanın En Üstüne Git

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 21/12/2008 :  17:13:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu benim kuzenimin de başına geliyodu karabasan gelmiş sana bak bunları yaparsan bidaha gelmez,
-boy abdestsiz yatma(afedersiniz)
-yatarken dua oku
-olmadı olay başına geldi sadece ayak parmaklarını kas yani onları hareket ettirmeye çalış
-olay başına gelirse bildiğin en uzun duayı oku

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Sayfanın En Üstüne Git

CenkReis
Üye

İleti 6

İletim - 21/12/2008 :  17:16:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
puhaha olaya bak :)
bana da geldi geçen 15 sn sonra gidiyodu durdurdum çay demledim içtik sonra neden bunu yapıyosun nasıl düştün dedim bardağı fırlattı gitti bidaha gelmedi :)

Güzel gözlerin güldü mü?
Benim cesaret edemediğim,
İlan-ı aşkı o yapınca...
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 21/12/2008 :  17:18:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
İspanyolMeyhanesi tarafından yazılan:

bu benim kuzenimin de başına geliyodu karabasan gelmiş sana bak bunları yaparsan bidaha gelmez,
-boy abdestsiz yatma(afedersiniz)
-yatarken dua oku
-olmadı olay başına geldi sadece ayak parmaklarını kas yani onları hareket ettirmeye çalış
-olay başına gelirse bildiğin en uzun duayı oku

Bütün bunları yaparsan, bu olayın olduğuna iyice inandığından, bu hissettiğin olay sıkça başına gelecektir. O yüzden böyle bir şey yok, tamamen psikolojik deyip uyuyacaksın. Ve bir daha olmayacak. Bu kadar basit.
Sonuçta ''Şimdi düşeceğim, şimdi düşeceğim!'' diye yürürsen kısa bir süre sonra düşersin.
Aynı şekilde ''Acaba bu gece olur mu?'' dersen ve kafanı çok meşgul edersen, psikolojik olarak o olayı yaşarsın.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

cuteboy
Üyeliği Klitli

İleti 0

İletim - 21/12/2008 :  17:23:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cenk misin nesin dalga geçme sen inançsız olabilirsin ama insanların inancına laf söyleyemezsin
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000