AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 kale nasıl düşer

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
hacker_382 İletim - 10/02/2006 : 16:18:55
mrb arkadasla forma yeni katıldım total war hastası olanlardanım ama bir sorunum var oncelikle sasanileri yok ettim sonra romaya yoneldim ve onlarıda eritmek üzereyim derken bir sorun oluyor ve fetettigim kaleler bir tur sonra benle hiç savas yapılmadan romanın veyada baska klanlıgın eline geçiyor anlamadım ve çıldıracaggım bunun varmı bir çozumu nerede yanlıs yaıyorum acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 12/02/2006 : 09:56:03
alıntı:
hacker_382 tarafından yazılan:

mrb arkadasla forma yeni katıldım total war hastası olanlardanım ama bir sorunum var oncelikle sasanileri yok ettim sonra romaya yoneldim ve onlarıda eritmek üzereyim derken bir sorun oluyor ve fetettigim kaleler bir tur sonra benle hiç savas yapılmadan romanın veyada baska klanlıgın eline geçiyor anlamadım ve çıldıracaggım bunun varmı bir çozumu nerede yanlıs yaıyorum acaba bilen varsa yardım etsin lütfen

senin yaptığın muhtemelen girdiğin yerlerin dinlerini değiştirmek ve bu da orda bulunan halkın yeni dini kabul edememeleri bu yüzden başka devlete geçiyorlar. yeni çıkan roma devletleri gibi.... sasanilerin olduğu yerlerde sanırım paganizm yokh eğer oraya onu aşılarsan kabul edemezler bu yüzden dinlerini değiştirme...

saygılar...
hacker_382 İletim - 10/02/2006 : 20:51:52
ayrıca roma total war ve barbar inv. türkçelerini isteyen varsa verebilirim %90 oranında türkçelestirdim her ikisinide kolay gelsin arkadaslar
hacker_382 İletim - 10/02/2006 : 20:47:34
arkadasım ben ek paketi kurdum hunTÜRKLERİ sasanids roma barbarlar felan var ayrıca kırmızı bir kafa cıkıyor kaleye mousu getirince kırmızı çıkmaması için ne yapmalıyım insallah yakında medieval total war 2 çıkacak reklamları verilmeye basladı 4 gozle bekliyorum
wolverine İletim - 10/02/2006 : 20:44:43
ya bak ilk önce yeni yerlerde nüfusu katlet ki yeni nesil senin kültürünle yetişsin vergileri ilk düşük yap sonra aşama aşama yükseltirsin birde ülkenin ortalarında bi şehir belirle iyice geliştir sonra başkent yap orayı
umutcanuguz İletim - 10/02/2006 : 19:10:31
Kaleden kastın şehirler ise cevap veriyim.Şehirlerindeki insanlar mutsuzdur büyük ihtimal.Şehri işgal edince ''exterminate'' yani katliam yapmanı öneririm.Aslında yağma demek daha doğru.Bunun yanında yağmadan sonra nerdeyse tüm Roma şehirlerinde Arena falan vardır hasar gördüyse tamir ettir.Vergileri düşür.Halk gene mutsuz olursa arenadaki oyunları sıklaştır.Bu arada Sasaniler kim?Ben hatırlayamadım uzun zamandır oynamıyorum da.

0.03 Snitz Forums 2000