mrb arkadasla forma yeni katıldım total war hastası olanlardanım ama bir sorunum var oncelikle sasanileri yok ettim sonra romaya yoneldim ve onlarıda eritmek üzereyim derken bir sorun oluyor ve fetettigim kaleler bir tur sonra benle hiç savas yapılmadan romanın veyada baska klanlıgın eline geçiyor anlamadım ve çıldıracaggım bunun varmı bir çozumu nerede yanlıs yaıyorum acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
Kaleden kastın şehirler ise cevap veriyim.Şehirlerindeki insanlar mutsuzdur büyük ihtimal.Şehri işgal edince ''exterminate'' yani katliam yapmanı öneririm.Aslında yağma demek daha doğru.Bunun yanında yağmadan sonra nerdeyse tüm Roma şehirlerinde Arena falan vardır hasar gördüyse tamir ettir.Vergileri düşür.Halk gene mutsuz olursa arenadaki oyunları sıklaştır.Bu arada Sasaniler kim?Ben hatırlayamadım uzun zamandır oynamıyorum da.
ya bak ilk önce yeni yerlerde nüfusu katlet ki yeni nesil senin kültürünle yetişsin vergileri ilk düşük yap sonra aşama aşama yükseltirsin birde ülkenin ortalarında bi şehir belirle iyice geliştir sonra başkent yap orayı
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
arkadasım ben ek paketi kurdum hunTÜRKLERİ sasanids roma barbarlar felan var ayrıca kırmızı bir kafa cıkıyor kaleye mousu getirince kırmızı çıkmaması için ne yapmalıyım insallah yakında medieval total war 2 çıkacak reklamları verilmeye basladı 4 gozle bekliyorum
mrb arkadasla forma yeni katıldım total war hastası olanlardanım ama bir sorunum var oncelikle sasanileri yok ettim sonra romaya yoneldim ve onlarıda eritmek üzereyim derken bir sorun oluyor ve fetettigim kaleler bir tur sonra benle hiç savas yapılmadan romanın veyada baska klanlıgın eline geçiyor anlamadım ve çıldıracaggım bunun varmı bir çozumu nerede yanlıs yaıyorum acaba bilen varsa yardım etsin lütfen
senin yaptığın muhtemelen girdiğin yerlerin dinlerini değiştirmek ve bu da orda bulunan halkın yeni dini kabul edememeleri bu yüzden başka devlete geçiyorlar. yeni çıkan roma devletleri gibi.... sasanilerin olduğu yerlerde sanırım paganizm yokh eğer oraya onu aşılarsan kabul edemezler bu yüzden dinlerini değiştirme...
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}