AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 bn elcılerı kullanamıom

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ShiLMyrO İletim - 05/04/2006 : 17:27:00
arkadaslar bna yardım edın bn elcılerı kulllanamıom ama bnce gerek yok kullanmadan da halllloluyo
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 13/02/2007 : 20:31:43
heühüe. 20 yaşında adam mecburi kral oldu seleuced'de aSSaS1N ;) artık o adam da kalmadı
inter_23 İletim - 12/02/2007 : 23:36:18
Savaşta kabalık olmaz heyyttt =) Elçi ve ajan bi devletin herşeyi bence oyunda. Yeter ki kullanmayı bil =))
Palad1n İletim - 12/02/2007 : 23:27:47
ve bir assasine vereceğin 500 altına değer. seleuced capitol birazdan çökecek :) ekonomi düştükçe düşüyor. ufakcık bir horse archer'ın savunduğu şehre generaller geliyooor, gidiyooor :) şans %100 2 assasin takır takır gidiyor. düşman adına bişey kalmayınca da savaş daha güzel oluyor.

elçiler de komutanlarını yamultuuğun orduları alın size 3-5 altın, defolun demek için güzel :) bir de her el rakibin bir şehrini alıp zorla ateşkes+ticari ayrıcalık istemek kabalık olsa da güzel :)

umutcanuğuz İletim - 12/02/2007 : 21:31:27
Savaş başlamadan savaşı kazananlar gerçek kahramanlardır. Osmanlı'ya parlar dönemler yaşatan aldığı stratejik önlemler ve düşmanın üzerine oyunlar oynamaktı. İnan ben Türk'üm ''Hurraaa dalarım'' dersen yanılmış olursun. Azıcık saksıyı çalıştır, düşman askerine vereceğin ufak bir rüşvet halkının mutluluğu ve asker zaafiyatından daha önemli olamaz.
husamETTİN İletim - 07/02/2007 : 20:20:20
KARDEŞİM DÜNYAYA ELÇİYLE DEĞİL ASKERLE HAKİM OLMA TARAFTARIYIM.DÜŞMANIMI ÖNCE AYAK OYUNLARIYLA ZAYIFLATMA GİBİ BİR İSTEĞİM ASLA OLMAZ.TOPRAKLARINDA GÖZÜM VARSA TOPLA ORDUNU SALDIR.FELSEFE BU.....

0.03 Snitz Forums 2000