AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 bn elcılerı kullanamıom
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 05/04/2006 :  17:27:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bna yardım edın bn elcılerı kulllanamıom ama bnce gerek yok kullanmadan da halllloluyo

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 05/04/2006 :  19:36:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neden yardım istedin o zaman gerek yoksa?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

BARISH YUXHELL
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/04/2006 :  22:13:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında haksız deilsin ...elçiler olmazsa olmaz deil ama lazım oldukları da oluyo...
Sayfanın En Üstüne Git

Lenort
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/01/2007 :  16:44:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhabalar
Tabi ki taktikler farklı olabilir ama elçiler benim için çok önemli. Haritanın her yerinde elçi bulundurmaya özen gösteriyorum. Kendi sınırlarım içinde ise yabancı devletlerin elçilerini ise imkanı yok yaşatmıyorum. Mesela bir ülkeye savaş açmak istiyorum. Ordumdan önce elçilerimi gönderiyorum. Ticari anlaşmalar imzalıyorum hatta koparabilirsem 'map information' bilgisini alıyorum. Bu sayede kaç şehri var , nerelerde bütün bilgileri elde etmiş oluyorum. Daha sonra ülkesindeki orduları rüşvet karşılığı dağıtıyorum, 'family member' larını kendi tarafıma geçiriyorum. Ordum gelip şehirlerine saldırdığı zaman karşıma güçlü bir ordu çıkaramıyor. Böylece hem daha kolay ülkeyi ele geçiriyorum hemde ülkeye yerleştireceğim 'family member'lar hazır oluyor. Tek dikkat edilmesi gereken nokta düşmanın diplomatları. Eğer onları ülkenizde barındırmazsanız doğal olarak komutanlarınız tarafından hiçbir ihanete uğramıyorsunuz.

Sorgulanmayan hiçbir şey anlaşılmış değildir...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/01/2007 :  16:46:52  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yazdığın konular en az 7 aylık

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Lenort
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/01/2007 :  17:02:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet farkındayım. Ben cevabımı verirken o soruyu soran kişiye değil sonradan foruma üye olan(benim gibi) ve RTW hakkında birşeyler öğrenmek isteyenlere(yine benim gibi) dikkate alarak yazıyorum.
Zaten yazdığım konulara dikkat edersen kişilere cevap vermekten çok bilgimi paylaşma amacı güdüyorum

Sorgulanmayan hiçbir şey anlaşılmış değildir...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000