AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Müttefiklik

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
remi_buff İletim - 02/08/2006 : 03:10:44
arkadaşlar bir ülkeye başka bir ülkenin ordusuyla nasıl saldırabilirim?
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ragolas İletim - 11/08/2006 : 04:58:52
hmmm demek ki attack faction'ı seçtiğimiz de üstüne birşeyler de vermek gerekiyormuş. bunu öğrendiğim iyi oldu. saol burkan.
burkan İletim - 03/08/2006 : 19:30:44
bunun için iki yol var;
mesela sen juliisin...gaulle birlikte almanlara saldıracaksın....ilk önce gaule git diplomatla...snr da anlaşmada "attack faction" yap,karşılığında bişeyler ver...ve bir tanecik birlik göder,böylece onların ordusu savaşmış olur.....

ikincisi ; bir müttefiğinle birlikte gidip bir şehri kuşat..snr saldır ama ordularını oynatma,onlar gidip işi halletsinler,şehir sana gelsin..
wolverine İletim - 02/08/2006 : 17:48:09
benim oyunda gaul britonlarla aramdaydı gittim britonlar müttefik falan oldum sonra dedim ki gaula saldırman karşılığında bende saldıracağım(britonda düşmandı gaule) kabul ettiler 4-5 turn sonra 5 şehirli gaulun 3 şehri bende 2 şehri britonlarda idi......sonra şerefsizlik yapıp ben gücüm doğuya kaydırmışken 2 şehrimi aldılar...(bugunku torunlarıda böyleler keretaların)
inter_23 İletim - 02/08/2006 : 05:08:36
Arkadaşım aynı karede olman gerekiyor.Başka türlü alliance yaparsın.Başka türlü olacağını zannetmiyorum.

0.03 Snitz Forums 2000