|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
remi_buff |
İletim - 02/08/2006 : 03:10:44 arkadaşlar bir ülkeye başka bir ülkenin ordusuyla nasıl saldırabilirim? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ragolas |
İletim - 11/08/2006 : 04:58:52 hmmm demek ki attack faction'ı seçtiğimiz de üstüne birşeyler de vermek gerekiyormuş. bunu öğrendiğim iyi oldu. saol burkan. |
burkan |
İletim - 03/08/2006 : 19:30:44 bunun için iki yol var; mesela sen juliisin...gaulle birlikte almanlara saldıracaksın....ilk önce gaule git diplomatla...snr da anlaşmada "attack faction" yap,karşılığında bişeyler ver...ve bir tanecik birlik göder,böylece onların ordusu savaşmış olur.....
ikincisi ; bir müttefiğinle birlikte gidip bir şehri kuşat..snr saldır ama ordularını oynatma,onlar gidip işi halletsinler,şehir sana gelsin.. |
wolverine |
İletim - 02/08/2006 : 17:48:09 benim oyunda gaul britonlarla aramdaydı gittim britonlar müttefik falan oldum sonra dedim ki gaula saldırman karşılığında bende saldıracağım(britonda düşmandı gaule) kabul ettiler 4-5 turn sonra 5 şehirli gaulun 3 şehri bende 2 şehri britonlarda idi......sonra şerefsizlik yapıp ben gücüm doğuya kaydırmışken 2 şehrimi aldılar...(bugunku torunlarıda böyleler keretaların) |
inter_23 |
İletim - 02/08/2006 : 05:08:36 Arkadaşım aynı karede olman gerekiyor.Başka türlü alliance yaparsın.Başka türlü olacağını zannetmiyorum. |
|
|
|