AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Müttefiklik
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

remi_buff
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 02/08/2006 :  03:10:44  Bilgileri Göster  remi_buff'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bir ülkeye başka bir ülkenin ordusuyla nasıl saldırabilirim?

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 02/08/2006 :  05:08:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım aynı karede olman gerekiyor.Başka türlü alliance yaparsın.Başka türlü olacağını zannetmiyorum.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 02/08/2006 :  17:48:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim oyunda gaul britonlarla aramdaydı gittim britonlar müttefik falan oldum sonra dedim ki gaula saldırman karşılığında bende saldıracağım(britonda düşmandı gaule) kabul ettiler 4-5 turn sonra 5 şehirli gaulun 3 şehri bende 2 şehri britonlarda idi......sonra şerefsizlik yapıp ben gücüm doğuya kaydırmışken 2 şehrimi aldılar...(bugunku torunlarıda böyleler keretaların)

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

burkan
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 03/08/2006 :  19:30:44  Bilgileri Göster  burkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bunun için iki yol var;
mesela sen juliisin...gaulle birlikte almanlara saldıracaksın....ilk önce gaule git diplomatla...snr da anlaşmada "attack faction" yap,karşılığında bişeyler ver...ve bir tanecik birlik göder,böylece onların ordusu savaşmış olur.....

ikincisi ; bir müttefiğinle birlikte gidip bir şehri kuşat..snr saldır ama ordularını oynatma,onlar gidip işi halletsinler,şehir sana gelsin..

insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...
Sayfanın En Üstüne Git

ragolas
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 11/08/2006 :  04:58:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmmm demek ki attack faction'ı seçtiğimiz de üstüne birşeyler de vermek gerekiyormuş. bunu öğrendiğim iyi oldu. saol burkan.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000