|
Yazar |
Konu  |
|
remi_buff
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 02/08/2006 : 03:10:44
|
arkadaşlar bir ülkeye başka bir ülkenin ordusuyla nasıl saldırabilirim? |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 02/08/2006 : 05:08:36
|
Arkadaşım aynı karede olman gerekiyor.Başka türlü alliance yaparsın.Başka türlü olacağını zannetmiyorum. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 02/08/2006 : 17:48:09
|
benim oyunda gaul britonlarla aramdaydı gittim britonlar müttefik falan oldum sonra dedim ki gaula saldırman karşılığında bende saldıracağım(britonda düşmandı gaule) kabul ettiler 4-5 turn sonra 5 şehirli gaulun 3 şehri bende 2 şehri britonlarda idi......sonra şerefsizlik yapıp ben gücüm doğuya kaydırmışken 2 şehrimi aldılar...(bugunku torunlarıda böyleler keretaların) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 03/08/2006 : 19:30:44
|
bunun için iki yol var; mesela sen juliisin...gaulle birlikte almanlara saldıracaksın....ilk önce gaule git diplomatla...snr da anlaşmada "attack faction" yap,karşılığında bişeyler ver...ve bir tanecik birlik göder,böylece onların ordusu savaşmış olur.....
ikincisi ; bir müttefiğinle birlikte gidip bir şehri kuşat..snr saldır ama ordularını oynatma,onlar gidip işi halletsinler,şehir sana gelsin.. |
insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar... |
 |
|
ragolas
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 11/08/2006 : 04:58:52
|
hmmm demek ki attack faction'ı seçtiğimiz de üstüne birşeyler de vermek gerekiyormuş. bunu öğrendiğim iyi oldu. saol burkan. |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|