AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 R:TW Ani çöküş???

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Palad1n İletim - 20/09/2006 : 16:25:39
en son 1 ay önce r:tw oynamıştım şimdi tekrar gaza geldim tarih dersine tekrar döndük eski adlar falan gaza geldim (gaza gelme petrole gel ehuheuhe) oyunu açtım ama normalde askerleri,kuleleri,mancınıklarla kuşatmaları,julii'nin galya+almanya savaşında yandan atlılarla dalışını gösteren bir intro olması gerekirdi o çıkmıyor. onu geç ekran donuyor:( biraz daha açmak gerekirse önce her şey normal mause'u kıpırdatınca eski durduğu yerden gitmiyor 2 tane mause oluyor biraz sallayınca mause'u ekranın her yeri ok oluyor bi seçeneğe tıkladığımda (örn: options) ilk menü gitmiyor üstüne yazılar geliyor.

bunun sebebi oyundan olmamalı çünkü oyunu hiç silmedim ve zamanında 50 kale ile bitirdim tüm devletleri açtım yani oyunu 1 yıl kadar oynadım.

donanımdan olduğunu da düşünmüyorum çünkü yaz başında modem arızalandı değiştirildi 1 yıl değişiklik olmadı parçalarda.

acaba yüklediğim bir şeyden midir
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 21/09/2006 : 20:35:21
o biraz zor:) belki cd'yi alınca registry'den silerim elim değmişken media player'ı da yükler kurarım ama şimdilik oynayabiliyorum grk yok tşkkürler ilginize
Rtw İletim - 21/09/2006 : 20:31:56
Bunun aynısı bende de olmuştu ben oyunu yeniden sildim ve yükledim ama olmadı.Ama bilgisayara format atıldıktan sonra yükleyince düzeldi.
Palad1n İletim - 21/09/2006 : 16:09:07
hiç bir şey yapmadım. 1 ay önce oyun nerede save'li ise öyle duruyordu dosyasını bile açmadım. o yüzden diyorum aniden gitti diye. neyse zor da olsa galya'yı seçip yeni oyuna başladım contiune diyerek oyuna giriyorum normal oyunda görüntü normal
SAHNETJER İletim - 20/09/2006 : 23:48:10
türkçe yama kullanıyosun heralde bu yüzden kaynaklanıyor...
Palad1n İletim - 20/09/2006 : 22:19:10
sorun o cd'si yok:( arkadaşa verdim kaldı öyle

0.03 Snitz Forums 2000