AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 R:TW Ani çöküş???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/09/2006 :  16:25:39  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en son 1 ay önce r:tw oynamıştım şimdi tekrar gaza geldim tarih dersine tekrar döndük eski adlar falan gaza geldim (gaza gelme petrole gel ehuheuhe) oyunu açtım ama normalde askerleri,kuleleri,mancınıklarla kuşatmaları,julii'nin galya+almanya savaşında yandan atlılarla dalışını gösteren bir intro olması gerekirdi o çıkmıyor. onu geç ekran donuyor:( biraz daha açmak gerekirse önce her şey normal mause'u kıpırdatınca eski durduğu yerden gitmiyor 2 tane mause oluyor biraz sallayınca mause'u ekranın her yeri ok oluyor bi seçeneğe tıkladığımda (örn: options) ilk menü gitmiyor üstüne yazılar geliyor.

bunun sebebi oyundan olmamalı çünkü oyunu hiç silmedim ve zamanında 50 kale ile bitirdim tüm devletleri açtım yani oyunu 1 yıl kadar oynadım.

donanımdan olduğunu da düşünmüyorum çünkü yaz başında modem arızalandı değiştirildi 1 yıl değişiklik olmadı parçalarda.

acaba yüklediğim bir şeyden midir

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/09/2006 :  20:26:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Windows media player 9.0 veya daha üstünü yüklemen gerekiyor. Oyunu sil ve dediğim işlemi yap.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/09/2006 :  21:00:37  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
wmp 10 var bende. dediğim gibi 1 ay önce sorun yoktu ve oyunda da sorun yok şimdi farkettim. sadece menü ve intro yok.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/09/2006 :  21:43:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyisi oyunu sil, bi daha baştan kur.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/09/2006 :  22:19:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sorun o cd'si yok:( arkadaşa verdim kaldı öyle

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 20/09/2006 :  23:48:10  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
türkçe yama kullanıyosun heralde bu yüzden kaynaklanıyor...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000