AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Ekonomisiyle Mısır

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 17/12/2006 : 21:22:39
Daha önce de söylemişimdir.Askeri özellikleri öne çıkan bir oyun oynamak istiyorsanız Galya,ticarette ileri gitmek istiyorsanız Mısır'ı seçmelisiniz.Bu benim oyuna ara vermeden önceki save dosyam.Hatta bu save dosyasını format atılırken silindi diye biliyordum;ama bilgisayarın kenarında köşesinden bir yerden çıkardım nasıl olduysa.Çok kötü bir yönetim sergilemişim,neredeyse hiçbir ticari binayı yapmamışım.Yanlış yerlere yanlış saldırıları yanlış zamanda düzenlemişim.İsteyen bakıp ne kadar ezik bir yönetim sergilediğimi görmelerini istedim.
http://rapidshare.com/files/8001867/Misir_kayitli_oyun.rar.html

Not:3.5m dinarı(sanırım dinardı) nasıl biriktirdiğime ben de şaşıyorum.Hile vb. asla kullanmadım.WinRAR'la sıkıştırdığım zaman yazdım yazıları;o nedenle şu anki zamanla bir ilişkisi bulunmamatadır.
Link düzeltildi.

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CRAYZZY İletim - 10/01/2007 : 21:48:17
Mısırı aldım oleyyy!Ekonomisi işe yaramadı yavrucağın.:)
ShiLMyrO İletim - 10/01/2007 : 17:42:21
Ya haritada + yoktuki oyunu bıraktığımda Seluciedin son şehri kaldı adamlar geldi 1200 kişilik orduyla bi koydular kuşatmayı ticaret 0 oldu bütün şehirLer -2354 para götürmeye başladılar :S
Palad1n İletim - 10/01/2007 : 16:16:49
küçük bir orduyla rahatlıkla şehrini savunursun yani ordu teknolojik olarak iyi ve generali düzgün ise. dev gibin ordulara gerek yok -ye düşürecek kadar. ayrıca -'ye düşenleri yap diğerlerinde orduya yüklen dedim. 80 peasant ile rome total war =)
SAHNETJER İletim - 10/01/2007 : 00:59:10
kimse politik oynamaz bu oyunu herkes orduya yüklenir... orduya yüklenince de giderler fazlalaşır bu da - ye düşmenize neden oluyor tabi.

ordu ne için yapılır savaş yapmak için.... eee sizde ordunuzu yatırmayın sürekli savaş yapıp kale ele geçirin. her geçen yıl nüfüsunuz artıyor... yeni yerleşim yerleri ele geçirin ki halkınız oralara yerleşebilsinler... ve gelirleriniz artsın... para hem orduyla hem nüfusunuzla alakalı bu yüzden ikisinin de refahı için yeni kaleler ele geçirin :)

Palad1n İletim - 08/01/2007 : 23:02:20
financial build policy'ye getir diğerlerine yüklen. orduyu abartırsan giderleri -ye düşürür

0.03 Snitz Forums 2000