Daha önce de söylemişimdir.Askeri özellikleri öne çıkan bir oyun oynamak istiyorsanız Galya,ticarette ileri gitmek istiyorsanız Mısır'ı seçmelisiniz.Bu benim oyuna ara vermeden önceki save dosyam.Hatta bu save dosyasını format atılırken silindi diye biliyordum;ama bilgisayarın kenarında köşesinden bir yerden çıkardım nasıl olduysa.Çok kötü bir yönetim sergilemişim,neredeyse hiçbir ticari binayı yapmamışım.Yanlış yerlere yanlış saldırıları yanlış zamanda düzenlemişim.İsteyen bakıp ne kadar ezik bir yönetim sergilediğimi görmelerini istedim. http://rapidshare.com/files/8001867/Misir_kayitli_oyun.rar.html
Not:3.5m dinarı(sanırım dinardı) nasıl biriktirdiğime ben de şaşıyorum.Hile vb. asla kullanmadım.WinRAR'la sıkıştırdığım zaman yazdım yazıları;o nedenle şu anki zamanla bir ilişkisi bulunmamatadır. Link düzeltildi.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
valla gönderdiğin dosyayı bi türlü açamadım sanırım kayıt tarihi eski olduğu için... yüklerken başa dönüyo... sen o dosyayı tekrar oynarsan ve bugünün tarihiyle kaydedersen düzelicek gibime geliyo...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
bi yere kadar yükseliyor fetih yaparsan azalıyor ama 10knın altına düşmüyor hiç tekrar topluyor sonra. seleucedi indirdim ponthuslular garibim önümden kaçıyor 500 atlıyla 1.2k spearmani yedim :D aşağıdan çaktırmadan numidia geldi onu indirince düşman kalmıyor
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011