AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 arkadaşlar ben yeniyim sorularım olacak cvp pls

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Virgil İletim - 28/01/2008 : 14:55:09
soru1.Aldığım şehirdeki insanları katlediyom üçüncü seçeneğe tıklayarak ama ertesi tur isyan çıkarıyorlar ne yapmalıyım halkı öldürmememmi gerekiyor?
soru2.başka ülkelerle trade anlaşmaları yapıyom hiç yararı olmuyo para yine aynı para geliyo
soru3.neden hep baktığım bölgelerdeki para azalıyo -ye düşüyo tarla fln yapıyom ama bi türlü yükselmiyo
soru4.savaş taktiği bilmiyom anlatırsanız sevinirim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 02/05/2008 : 22:44:33
Uç şehirlere koy sağlam orduyu(Sayı olarak sağlamlık yeter, eastern merc. hillmen felan) pek bir şey yapamz. Zaten atlılarla kale savunma sistemini yazmışsın: sağ, sol kapıdan atlıları çıkar ve yar ;)
By prince İletim - 02/05/2008 : 18:53:37
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Atlı için => Parthia x) Cd'lerimi bulursam parthiayla tekrar başlayacagım. Belki seleuced

Parthia gerçekten güzel devlet atlı olarak.Müthiş atlı okçuları var.En büyük handikapı hiç yaya yok sinir oluyorum şehir savunması falan zor oluyor.Tabi arka kapıdan süvari getirdin mi dağıtıyorsun ama getirene kadar zaman baya geçiyor.Ben şu an onlarla oynuyorum.Yalnız Mısır'a gıcık oldum ya.Selecuid oynamayı bilmiyor eziyorlar onları.Selecuiayı kaybetti ya düşünebiliyo musunuz?Ordan Mısır bi sızsa benim iç bölgelerde direk.Zaten her tur şehrimi kuşatıyor.Bu adamlar bu kadar orduyu nasıl yapıyor anlamadım:D
Ama assasin çıkarmaya başladım çok şükür şehirlerine sabotage yapıyorum baya bi kaos oluyor:D Geçen gün Jerusalemden Mısırın full orduyu attı isyancılar xD
Selecuid ekonomi olarak parthiadan daha iyi ama o da tam bi şamar oğlanına dönüyo.Arada kalmış herkes buna saldırıyo.O yüzden riske girmeden direk Mısır'ı bitirseniz bir şekilde hem ekonomi tavan yapıyo hemde oyun çok kolaylaşıyor.
Palad1n İletim - 05/04/2008 : 13:14:44
Atlı için => Parthia x) Cd'lerimi bulursam parthiayla tekrar başlayacagım. Belki seleuced
ShiLMyrO İletim - 05/04/2008 : 00:44:48
Tabiki çok güölü bir devlet.Ama ben onlarla oynamaktan çok sıkıldım artık yeni yerlere yelken açıyorum:) Bence Mısırla başlamak daha avantajlı.Roma hiç bilmeyen için hem çok güçlü hemde senato seni yönlendiriyor.
inter_23 İletim - 01/04/2008 : 02:19:51
Yunanlıların savunmasına hayrandım zaten, mızraklıları bayağı terletirdi beni =). Ama Bruti'nin önünde kimse duramaz, askeri devrim olana kadar beklerdim, ellemezdim, elletmezdim =). Sonra en güçlü askerlerimle saldırırdım Yunanistan'a =). Carthage'nin de ticareti iyi, ama ilk oynıyan birisi için, Roma çok çok güçlü bi devlet =).

0.03 Snitz Forums 2000