AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 arkadaşlar ben yeniyim sorularım olacak cvp pls
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Virgil
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 28/01/2008 :  14:55:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
soru1.Aldığım şehirdeki insanları katlediyom üçüncü seçeneğe tıklayarak ama ertesi tur isyan çıkarıyorlar ne yapmalıyım halkı öldürmememmi gerekiyor?
soru2.başka ülkelerle trade anlaşmaları yapıyom hiç yararı olmuyo para yine aynı para geliyo
soru3.neden hep baktığım bölgelerdeki para azalıyo -ye düşüyo tarla fln yapıyom ama bi türlü yükselmiyo
soru4.savaş taktiği bilmiyom anlatırsanız sevinirim

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 29/01/2008 :  02:33:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1. sorunun cevabı; halkın tamamını kesme, vergiye bağla 2. seçenek
2. sorunun cevabı; ülkesi zengin devletlerle ticaret yap Ör. Mısır, Carthage vs...
3. sorunun cevabı; Aldığın şehirde öncellikle tahıl üretimini artıracak binalar yap
4. sorunun cevabı; Savaş taktikleri için, araştırma yap, her devletin kendisine ait taktiği var. Yani her ordunun askerleri farklı olduğu için farklı taktikler izliyolar.

Ör;

Okçu birliklerin çok fazlaysa öncellikle okçularla karşı devletin ordusunu zayıflat. Tepe varsa direk tepeyi kontrol etmeye çalış. Ok atışını kestikten sonra, piyadeleri ön tarafa sür, onlar savaşırken süvarilerini kanatlara çek arkalarından dolandır ve arkadan saldır. Bunu unutma!!!! Karşı devletin generalini öldürürsen, ordu zayıflar.

En basit taktik...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Virgil
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 29/01/2008 :  10:14:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben onla uğraşamıyomki kardeş sorunun cevabı için saol bu arada ben piyade alsam adamlar süvariyle falan saldırıyo bide easy de oynuyorum yani düşünün bi sorum daha olacak mesela equites'in bi bölüğü 27kişilik çıkıyo mesela 2bölük birleştirebilirmiyim 54kişi fln olabilirmi bi bölük?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2008 :  10:45:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Maximum'u geçmez. 2 birliğin varsa, birisi 24 birisi 20 birleştirirsin ve 27, 17 olur.

Bence soruların cevapları:
1-) Eğer o şehirde direk ordu girişmeyeceksen hiç düşünme, katlet. Başkente ve ya adam gibi bir aile üyesine uzaksa low tax rate yap ve ordu çıkarmaya başla.
2-) başta kendinle ticaret yapmayı dene, olmuyorsa öncelikle kara komşuları ve denizden yolu temiz olan devletleri dene
3-) Bunun bir çok sebebi olabilir:
a) Çok/ turn başına çok para yiyen asker vardır.
b) ticaretin zayıftır(deniz kenarında portları, karada yolları geliştir
c) Ticaret yolların(denizde kesikli çizgiler, karada yol) üzerinde düşman veya rebel birlikleri vardır, ticareti önlüyordur
d) Ülkede üretim yoktur, tarla yap.
e) Deniz kenarında karşılıklı ve yakın şehirleri fethetmeye bak( ya da benim gibi yunanistan ile başla ve 15 turnde geliri 10k yap x)- şu anda günlük 50k dan fazla idi, mısıra bodoslama dalınca 30k ya geriledi )

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Virgil
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 29/01/2008 :  11:52:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol ama yunanistanda o hoplitesler fln çok yavaş askerler missleci atlıyla saldırsalar benim askerlerin hepsi ölür
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 29/01/2008 :  12:07:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen onları takma bi birlik atlı götür yeter missle cavalry için easy modda yeter.
Kale savunması için ileriki seviyelerde en güçlü surlara geçince mutlaka 5-6 birlik okçu kalede bırak, 1 birlik köpeği kalede bırak, 2 birlik atlı geri kalanı tamamen piyade veya hoplite kalsın o kale düşmez.
(Easy modsa zaten ordular yürüyen balta modunda kule menziline giriyor :))

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000