|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Poseidon |
İletim - 09/01/2005 : 01:59:17 arkadaşlar ben bu oyunu çok sewiorum ama ekonomiyi nası yola sokçam,isyanları nasıl bastırcam,ayrıca biçok şeehri ele geçiriorm ama başlarında hükümdar(heralde hükümdardır yani "governor"olarak geçio)olmuyo e hükümdar olmayıncada ne şehir kurabiliorm nede asker yapabiliorm,bide her yıl sonunda sağ alt köşede haberler mi desem bilgiler mi desem herneyse ama bişeler gelio bunları annamakta güçlük çekiorm...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...bide bunun hilelerinin çoğu çalışmıo veya bi defa çalışıo bu konuda yardımcı olursanız sewinirm... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ShiLMyrO |
İletim - 11/12/2008 : 20:26:01 alıntı: wolverine tarafından yazılan:
Baya meraklandığım bir konu var arkadaşlar. Rome'da yaklaşık 8-10 devletle Campaigni bitirdim. Şu anda Galya ile bitirme aşamasındayım. Bir detaya baya takıldım. Galyalı iken, Klan Liderimin bir çocuğu oldu adı Vercingetorix! Şaşırdım falan neyse bu çocuk ergenliğe ulaştı kişisel özelliklerine baktım neler göreyim. Romalı Dönekten tut, Natural Born Leaderine Confident Commander'ından tut, Shieldbaererine(Korumaların yiğitliği) hepsine sahip. Kaderin cilvesimidir ki bu adamla Romayı fethettim. Şimdi dersiniz ki e ne var bunda? Açıklayayım; Vercingetorix ünlü bir Galya kahramanı. Sezara karşı savaşmış. Kimi yerlerde Sezarı yenilgiye uğratsada sonuçta yenilir ve Sezarın belgesellerinde gördüğümüz önüne gelen çıplak ama gururlu Galya kralı işte bu Vercingetorix'tir.
Neyse bunlardan aynısı Julii'leri yönetirkende başıma geldi. Gaius Julius adlı elemanla Galyayı bitirmiştim. Bayada özellikli yıldızlı komutandı sonradan geldi aklıma Sezarın önadlarının olduğu.
Şimdi sorum şu bu oyunda ciddi olarak bunlar düşünülmüşmüdür? Yoksa bana iki keredir rastlayan tesadüflermidir?
O kadar oynadım bu oyunu her oynayışımda hala yeni birşeyler keşfediyorum.Tam bir başyapıt.
Gerçekten çok ilginç bir ayrıntı.Hiç dikkat etmedim böyle birşeye.Ama yanlışlıkla yapılamayacak kadar önemli birşey.Gerçekten kendine bağımlı eden bir oyun.Çok fazla oynayınca sıkılırsınız.1 ay oynamazsınız sonra hayaller kurarsınız.Yok orayı şöyle alıcam ekonomiyi acayip yapacam bütün denizlere hakim olucam vs.Başlarsınız deliler gibi oynarsınız sıkılırsınız.Bir süre sonra yine hayaller kurarsınız 
Normalde oyunda hile kullanmam.Canım sıkıldı bakalım en fazla ne kadar para oluyor diye deneyeyim dedim.40000 yazdım sonra oyundan çıktım girdim bu sefer 400000 gibi bir sayı yazdım oyundan çıkmama gerek kalmadan sürekli yazabildim bunu.Acayip para yapmıştım oyunda arkadaşımda denedim olmadı.Acaba bir ek paketten ya da başka birşeyden mi oldu bende ? |
inter_23 |
İletim - 27/10/2008 : 19:12:10 Hannibal ya seviyorum bu komutanı! Bence bilinerek yapılmıştır. Ne de olsa oyunda ne bileyim Magna Carta, keşifler, barut icadı vs. olduğu için onları da düşünmüşlerdir gibi... |
Palad1n |
İletim - 26/10/2008 : 23:42:47 Tarihsel cilveler işte =) Uzun süredir kartacayla oynuyorum, bakalım bana hannibal konacak mı =) |
wolverine |
İletim - 26/10/2008 : 17:27:47 Baya meraklandığım bir konu var arkadaşlar. Rome'da yaklaşık 8-10 devletle Campaigni bitirdim. Şu anda Galya ile bitirme aşamasındayım. Bir detaya baya takıldım. Galyalı iken, Klan Liderimin bir çocuğu oldu adı Vercingetorix! Şaşırdım falan neyse bu çocuk ergenliğe ulaştı kişisel özelliklerine baktım neler göreyim. Romalı Dönekten tut, Natural Born Leaderine Confident Commander'ından tut, Shieldbaererine(Korumaların yiğitliği) hepsine sahip. Kaderin cilvesimidir ki bu adamla Romayı fethettim. Şimdi dersiniz ki e ne var bunda? Açıklayayım; Vercingetorix ünlü bir Galya kahramanı. Sezara karşı savaşmış. Kimi yerlerde Sezarı yenilgiye uğratsada sonuçta yenilir ve Sezarın belgesellerinde gördüğümüz önüne gelen çıplak ama gururlu Galya kralı işte bu Vercingetorix'tir.
Neyse bunlardan aynısı Julii'leri yönetirkende başıma geldi. Gaius Julius adlı elemanla Galyayı bitirmiştim. Bayada özellikli yıldızlı komutandı sonradan geldi aklıma Sezarın önadlarının olduğu.
Şimdi sorum şu bu oyunda ciddi olarak bunlar düşünülmüşmüdür? Yoksa bana iki keredir rastlayan tesadüflermidir?
O kadar oynadım bu oyunu her oynayışımda hala yeni birşeyler keşfediyorum.Tam bir başyapıt. |
inter_23 |
İletim - 26/10/2008 : 15:51:13 é tuşuna basınca bir ekran çıkması gerekiyor, bunun anlatması yok, yani ona basarsan direk çıkması lazım. Ekonomi olayına bakarsakta bak yukarıda umut belirtmiş, onları oku ve uygulamaya çalış, ekonomin düzelecektir. |
|
|
|