AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome: Total War'dan Anlayan Arkadaşlarıma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 09/01/2005 :  01:59:17  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyunu çok sewiorum ama ekonomiyi nası yola sokçam,isyanları nasıl bastırcam,ayrıca biçok şeehri ele geçiriorm ama başlarında hükümdar(heralde hükümdardır yani "governor"olarak geçio)olmuyo e hükümdar olmayıncada ne şehir kurabiliorm nede asker yapabiliorm,bide her yıl sonunda sağ alt köşede haberler mi desem bilgiler mi desem herneyse ama bişeler gelio bunları annamakta güçlük çekiorm...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...bide bunun hilelerinin çoğu çalışmıo veya bi defa çalışıo bu konuda yardımcı olursanız sewinirm...

^^^NO SMOK_İNG^^

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 09/01/2005 :  09:16:08  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende hastasıyım ama benimde ekonomiyle başım dertte o sol altde gelen konular bazıları senate görevleri oluyor onun verdiği görevleri yapcaksın da anlayabilmek sorun :)
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 12/01/2005 :  18:42:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuna başlaken ırk seçme bölümünde şehirleri generalsiz yönet diye bir seçenek var. Orayı seçerseniz asker ve buildings yapabilirsiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

Kerridan
Üye

İleti 2

İletim - 17/01/2005 :  02:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ee madem o kadar zorlanıyorsununz hile kullanın :D
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 17/01/2005 :  16:55:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Poseidon tarafından yazılan:

arkadaşlar ben bu oyunu çok sewiorum ama ekonomiyi nası yola sokçam,isyanları nasıl bastırcam,ayrıca biçok şeehri ele geçiriorm ama başlarında hükümdar(heralde hükümdardır yani "governor"olarak geçio)olmuyo e hükümdar olmayıncada ne şehir kurabiliorm nede asker yapabiliorm,bide her yıl sonunda sağ alt köşede haberler mi desem bilgiler mi desem herneyse ama bişeler gelio bunları annamakta güçlük çekiorm...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...bide bunun hilelerinin çoğu çalışmıo veya bi defa çalışıo bu konuda yardımcı olursanız sewinirm...

Çoğu hileler sadece bir kere çalışır...
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 22/01/2005 :  10:12:32  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hilelerden yalnızca para,tarihdegistirme,harita gosterme ve bazı basit sifreler calısıyo katılıyorum sana ATA...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000