|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
wolverine |
İletim - 03/11/2005 : 12:24:33 ya arkadaşlar bu medievalda haçlı ordusunu nasıl kuracaz bilen varsa lütfen söyleyin lazım.... |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
aslan12 |
İletim - 23/02/2007 : 18:59:32 arkadaşlar benim 5 tane var save dosyasıda var isterseniz göndereyim... |
wolverine |
İletim - 26/11/2005 : 09:52:33 çok teşşekürler |
SAHNETJER |
İletim - 25/11/2005 : 20:49:44 eğer müslüman devlet isen mesela mısır suriyeyi işgal ederlerse ve kaybedersen işte oraya ay yıldızı sürükleyerek bi ordu yaratabiliyosun.. eğer katolik devlet isen mesela fransa haçı mısırın ve osmanlı nın belirli yerleri var oralara sürüklüyosun ve ordunu oraya ulaştırana kadar girdiğin diğer ülkelerden asker toplayabiliyosun 3000 kişi kadar oluyo oralara gelirken ama sadece oralara haçlıları göndermeyebilrisin istanbula falan da yollayabiliyosun haçı maoseyle kaldırdığın zaman zaten göndereceğin yerler çıkıyo ok. haaa bide papa dan onay alman lazım gidebilmen için her zaman gönderemiyon mesela orduların üzerine sağ tıkladığın zmaan eğer haç kırıksa gönderemiyon ama kırık değilse gönderebiliyosun ok
saygılar... |
|
|
|