AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 haçlı ordusu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/11/2005 :  12:24:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bu medievalda haçlı ordusunu nasıl kuracaz bilen varsa lütfen söyleyin lazım....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 25/11/2005 :  20:49:44  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer müslüman devlet isen mesela mısır suriyeyi işgal ederlerse ve kaybedersen işte oraya ay yıldızı sürükleyerek bi ordu yaratabiliyosun..
eğer katolik devlet isen mesela fransa haçı mısırın ve osmanlı nın belirli yerleri var oralara sürüklüyosun ve ordunu oraya ulaştırana kadar girdiğin diğer ülkelerden asker toplayabiliyosun 3000 kişi kadar oluyo oralara gelirken ama sadece oralara haçlıları göndermeyebilrisin istanbula falan da yollayabiliyosun haçı maoseyle kaldırdığın zaman zaten göndereceğin yerler çıkıyo ok. haaa bide papa dan onay alman lazım gidebilmen için her zaman gönderemiyon mesela orduların üzerine sağ tıkladığın zmaan eğer haç kırıksa gönderemiyon ama kırık değilse gönderebiliyosun ok

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/11/2005 :  09:52:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok teşşekürler

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

aslan12
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 23/02/2007 :  18:59:32  Bilgileri Göster  aslan12'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim 5 tane var save dosyasıda var isterseniz göndereyim...

TÜMER AZİZ ELLLE HEP BERABER ASKERE...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000