|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gizsom |
İletim - 04/02/2006 : 15:43:48
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
keeperman |
İletim - 07/02/2006 : 15:02:42 Ben haberlerde görmüştüm böyle bişeyi.Beyninin %30'umuydu %50 si miydi neydi ama,beyninin bizim kullandığımızdan daha çok kullandığı kesindi.Adam bağzı nesleleri yerinden oynata biliyomuş.Tabii bu özellikde ona sonradan gelmiş.Elektirik çarpmasından sonra.Hem bifde bu sözü geçen adam okuduğu ve yaşadığı hiç birşeyi unutmuyomuş(kazadan sonra okuduğu ve yaşadığı). |
mj |
İletim - 07/02/2006 : 13:52:49 YUHHHHH diyorum başka bişey diğemiyorum...biz insanlar bazen aklımızla mantığımızla düşünemiyoruz bazı şeyleri..buda bunlara örnek olsun.. hiç olurmu oyle şey arkadaşlar yaw...nianmayalım yaw...iyi bende elimle ateş yakıyorum deyim inanın..
I AM NOT GOD..... |
ArcHAng3L |
İletim - 06/02/2006 : 22:16:21 Tamam gelsinler öğrencileri olalım görelim oluyor mu? O zamn Star Wars da gerçek güç seninle olsun deyip herşeyin yerini bir el hareketiyle değiştiriyorlar, normalin 10 katı zıplıyorlar, ellerinden elektrik çıkıyor ve insan vücudunu kontrol edebiliyor |
Artist |
İletim - 06/02/2006 : 21:52:49 Ama gerçekte yapanlar var böyle şeyleri. |
|WOLF| |
İletim - 06/02/2006 : 21:01:58 alıntı: mj tarafından yazılan:
arkadaşlar akıl gücüyle eşyaları hareket ettirme diye bir olay yok olamaz.. eşyaları hareket ettirdiğini sanan arkadaşlarımda boşuna inanmışlar kendilerine..çünkü hareket ettirdikleri eşya zihnin bir yansıması..yani bir aldatmaca o kadar. beyin o konuya konsantre olduktan sonra bizim sanki eşyaları hareket ettirdiğimizi sanmamızı sağlıyor. örnek verecek olursak gece karanlıkta bir cisim görüyoruz..bir yılan. aslında o cisim yılan değil bir hortum..peki ilk bakışta bunun bir yılan olduğunu nasıl düşünebiliyoruz, bu sadece beynimizin o anki korkumuzla bize oynadığı bir oyundan ibaret. yanlış sanrılarla beyin böyle algılamamızı sağlıyor. eşyaları hareket ettirmekte böyle birşey işte..sadece fazla konsantrasyondan eşya hareket etmiş izlenimi veriyor beyin..biraz düşünün anlayacaksınız..
iyi çalışmalar arkadaşlar...
doğru diyon....  |
|
|
|