AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 telekinezi ye inanan veya bilen varmı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

gizsom
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 04/02/2006 :  15:43:48  Bilgileri Göster  gizsom'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

gizsom
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 04/02/2006 :  16:15:37  Bilgileri Göster  gizsom'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında telekinezi o anlamda deyil yani nazar aslında eşya ve cisimleri akıl gücüyle hareket ettirmeye deniyor ben denedim ve oldu biraz zor ama zevkli
Sayfanın En Üstüne Git

gizsom
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 04/02/2006 :  16:16:44  Bilgileri Göster  gizsom'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yinede bildğin seyi paylaştığın için teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/02/2006 :  16:25:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gizsom tam olarak cisimleri nasıl oynatabildiğini bir açıklasan formülü taktiği filan nedir?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/02/2006 :  16:45:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gizsom tarafından yazılan:

ben denedim ve oldu biraz zor ama zevkli

Denedin ve oldu biraz? Sıradan birşey gibi yazmışın eheh :) Ne denedin de ne oldu, ayrıntılı bilgi ver bakalım biraz :)
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 04/02/2006 :  18:40:58  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gizsom tarafından yazılan:

aslında telekinezi o anlamda deyil yani nazar aslında eşya ve cisimleri akıl gücüyle hareket ettirmeye deniyor ben denedim ve oldu biraz zor ama zevkli

Nasıl yaptığını anlatır mısın bizde deniyelim merak ettim...

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000