AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 3. Dünya Savaşı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Artist İletim - 19/02/2006 : 20:45:41
Bana böyle bir savaş çıkıcak gibi geliyor. Müslümanlar ile Hristiyanlar arasında çünkü karikatür olayları büyüyor danimarka özür dilemiyor. Daha geçen gün arabanın üstünde yürüyüş yapılacakmış onunla ilgili kağıt vardı. Sonra İngilizlerin Irak'ta yaptıkları eğeyce arttı. Çocuk dövüyorlar, cinsel temasta bulunuyorlar...vs. Sizce böyle bir savaş çıkabilir mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 21/02/2006 : 23:49:14
Einstein söylemiş onu.
major İletim - 21/02/2006 : 20:31:23
Birinin çok güzel bir sözü vardı kim hatırlamıyorum ama şöyleydi durum..

Ona soruyorlar sizce 3. Dünya Savaşı nasıl olur?diye.
Cevabı şu oluyor: 3.Dünya Savaşı'nı bilemem fakat 4.Dünya Savaşı'nın taş ve sopalarla olacağı kesin diyor.
-eL_Niño- İletim - 21/02/2006 : 19:14:39
bence savaş çıkmaz hem çıksada ortada biz uçarız
biz ne kadar dirensekte diğer müslüman ülkeler çokta güçlü değil, bilakis bazı anti-müslimler bizden daha güçlü
AB biz bu konuya karışmayız demişler yani Danimarka ne yaparsa yapsın bzene Müslümanlardan diyo
wolverine İletim - 20/02/2006 : 20:53:10
böyle bir savaş olursa bunu kesin el-kaide belirler el-kaide bir olay düzenleyip amerika başkanını öldürmek gibi veya 11 eylül gibi bir olay yaptıktan sonra amerika nasıl afganistana girdiği gibi irana girecek israille sonra suriye iran safında yer tutacak lübnanda ise israil ve suriye yanlıları çatışacak iç savaş çıkacak orda diyede bir benim teorim var
_KibarCellad_ İletim - 20/02/2006 : 20:50:21
evt yahu ne savaşı bde çok güvenliyiz gbi emin emin çıkacak tabi çıkacak diosunuz..savaş cinayet,ölüm demek..savaş çıkarsa counter-strike oynar gibi kurtulamazsınız..hele dini savaş çıkarsa çok daha kötüsü olur..onun için böle konuşmayın çok kötü oluyorum..konuşunda bari nedenlerini tartışalım...

0.03 Snitz Forums 2000