AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 3. Dünya Savaşı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 19/02/2006 :  20:45:41  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana böyle bir savaş çıkıcak gibi geliyor. Müslümanlar ile Hristiyanlar arasında çünkü karikatür olayları büyüyor danimarka özür dilemiyor. Daha geçen gün arabanın üstünde yürüyüş yapılacakmış onunla ilgili kağıt vardı. Sonra İngilizlerin Irak'ta yaptıkları eğeyce arttı. Çocuk dövüyorlar, cinsel temasta bulunuyorlar...vs. Sizce böyle bir savaş çıkabilir mi?

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/02/2006 :  13:22:16  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çıkacak bence.danimarka bile bile karikatür olayını çıkarttı gibi geliyo bana.savaş çıksın diye.
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 20/02/2006 :  18:40:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BİZ İNGİLİZ'LERİ ALIRIZDA DİĞERLERİNİ BİLEMEM (ŞAKA ŞAKA) :D

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 20/02/2006 :  19:43:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eninde sonunda böyle bir savaş çıkacaktır zaten ister din savaşı olsun,isterse yaşamak için olsun.Karikatür olayına gelince;önemli olan müslümanların bilinçli davranmasıdır,galeyana gelerek kaos yarattıkça zaten onların istediği yapılmış olur bence ve elimize geçen birşey olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli

Germany
İleti 0

İletim - 20/02/2006 :  20:44:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yapmayın böle muhabbet !

ne savaşı ?

barış lazım barış
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 20/02/2006 :  20:50:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evt yahu ne savaşı bde çok güvenliyiz gbi emin emin çıkacak tabi çıkacak diosunuz..savaş cinayet,ölüm demek..savaş çıkarsa counter-strike oynar gibi kurtulamazsınız..hele dini savaş çıkarsa çok daha kötüsü olur..onun için böle konuşmayın çok kötü oluyorum..konuşunda bari nedenlerini tartışalım...

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000