|
Yazar |
Konu  |
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/02/2006 : 13:22:16
|
çıkacak bence.danimarka bile bile karikatür olayını çıkarttı gibi geliyo bana.savaş çıksın diye. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 20/02/2006 : 18:40:15
|
BİZ İNGİLİZ'LERİ ALIRIZDA DİĞERLERİNİ BİLEMEM (ŞAKA ŞAKA) :D |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 20/02/2006 : 19:43:59
|
Eninde sonunda böyle bir savaş çıkacaktır zaten ister din savaşı olsun,isterse yaşamak için olsun.Karikatür olayına gelince;önemli olan müslümanların bilinçli davranmasıdır,galeyana gelerek kaos yarattıkça zaten onların istediği yapılmış olur bence ve elimize geçen birşey olmaz. |
 |
|
ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli
Germany
İleti 0 |
İletim - 20/02/2006 : 20:44:47
|
yapmayın böle muhabbet !
ne savaşı ?
barış lazım barış |
 |
|
_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86 |
İletim - 20/02/2006 : 20:50:21
|
evt yahu ne savaşı bde çok güvenliyiz gbi emin emin çıkacak tabi çıkacak diosunuz..savaş cinayet,ölüm demek..savaş çıkarsa counter-strike oynar gibi kurtulamazsınız..hele dini savaş çıkarsa çok daha kötüsü olur..onun için böle konuşmayın çok kötü oluyorum..konuşunda bari nedenlerini tartışalım... |
_OutlaWs_
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|