AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 SAYGI Nedir?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 14/05/2006 : 19:50:31
Bir kısmınızında bildiği gibi uzun süredir yurtdışındayım. Avrupanın göbeğinde küçücük bir şehir devleti olan Luxemburg....

Buraya geldim geleli gördüğüm en önemli şey saygı.... İnsanlar her zaman saygılı. Ve bu çok büyük bir meziyet.

Burada olupta bizde olmayan şeyi görünce insanın gıpta etmekten başka yapacak birşeyi kalmıyor.

Peki ama saygı neden bu kadar önemli derseniz saygı herşeyin altyapısıymış onu burada daha iyi anlıyor insan.

Sokakta saygı, trafikte saygı, insana saygı, doğaya saygı ve tabiiki kurallara saygı.

İşte bu en sonuncusu olunca herşey çok güzel oluyor. Burada bazı kardeşlerimize bu konu üzerine düşünmeleri tavsiye ediyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuğuz İletim - 17/05/2006 : 17:17:09
Bunu genelde yerel Antalyalıdan çok Antalya'ya dışarıdan yerleşenler yapıyor.Özellikle doğulu vatandaşlarımız eşlerinin başını örtüp turistlere ''sapıkça'' bir bakışla bakıyorlar.Özellikle Merkez'de tamamen böyle.Doğudan gelenler Antalya'nın büyük bir nufüsunu oluşturuyor.Mazı Dağı,Varsak,Altınova... ve daha bir sürü mahalle tamamen onlara ait dersem yalan olmaz.Bunun tek çözümü turistleri Belek gibi Merkez dışı yerlere yönlendirmek.En azından oralar hâlâ işgal edilmedi desem belki ağır olur;ama öyle.Gerçi insan insandır herkes yapar;ama yapanların çoğunluğu bir kısımdaysa düşünmek lazım.
HighVoltage İletim - 17/05/2006 : 01:59:06
Sen birde Antalya'daki yabancılara gösterilen saygı, sevgi ve hoşgörüyü görsen.Millet artık turisti nasıl yolarım, nasıl taciz ederim diye hesap yapıyor.Olan yine Türkiye'ye oluyor.Adımız kirleniyor, yanlış tanınıyoruz.
mj İletim - 17/05/2006 : 00:16:05
Gelsinler saygı sevgi hoşgörü nasıl olurmuş örensinler arkadaşlar...tabi bu sadece yabancılara gösterdiğimiz bir meziyetimiz...ahhh birde birbirimize gösterebilsek bunları...
saygılar...
|KRONDOR| İletim - 16/05/2006 : 23:42:12
Belçika ırkçılık konusunda sabıkalı zaten. Yanlış bir örnek olmuş bence. Bir dönem orada yaşayan bir arkadaşımızın söylediğine göre, Türk kelimesi en büyük küfürlerden biri olarak kullanıyormuş orada. İlginç insanlar tabii...
Smeagol İletim - 16/05/2006 : 22:17:50
yurtdışına gidilen yerlerle çok alakası var bunun sanırım. Yani yurtdışındaki yaşayan tanıdıklarımdan duyduğuma göre "yaw adamlar aşmış" demenin alemi yok.

örnek olarak belçika da bir kişi geçenlerde yabancı olduğu için biri türk 3 kişiyi tüfekle vurdu. Tüm belçikaya bunun için saygısız ırkçı diyemezsek gittiğimiz 2 3 yer iççin de bu avrupalılar insanüstü olmul diyemeyiz.

0.03 Snitz Forums 2000