AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 biraz da eleştirin..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aybüke İletim - 25/07/2006 : 15:48:28
hep birileri şiir miir yazdı güzel dediniz,bundan daha ii bişey istiyorum sizden;eleştirin,beğenileriniz göğsümüzü kabartır sadece ama bundan iyisi war,yanlışlıklarımızı ve eksikliklerimizi bilmeliyiz di mi ama,bu benim yazdığım bi mektup,yazdıklarım tamamen kendi duygularım,eğer ii olmuşsa sahibine yollarım,kolay gelsin..

Gerçek olamayacağını bildiğim bir hayalde yaşıyorum seni gece gündüz.Sözcükler başı boş geziyor sayfalarda.Anlamsız fakat bir o kadar da manalı sözler fışkırıyor kalemimden.Nereye gideceklerini bilmeden dolaşıyorlar beynimde,sessizce haykırıyorlar kafamda.Yalnızlığımı düşünüp seni getiriyorum aklıma istemeden.Kahrolası damlaları azad edemiyorum gözlerimden.Gaipten mısralar dans ederken çevremde,mahcup kalıyorum kendime şu berbat gecede.
Bu sessiz sayfaların çığlıklarını duyamaz senin gibiler.Ben sadece adresine gitmeyecek bir mektup yazıyorum çaresizce.Gördüğüm her umursamaz halin ve masum olduğunu sandığım gözlerin,varlığımı bilmese de alay edip gülüyor sinsice.Belki de seni değil imkansızlığını ve ulaşılamazlığını seviyorum.Ama aklıma getirmekten korkuyorum,ne kadar zor olduğunu.Satırlarım senin okuyup tebessüm etmen için değil,içimi döküp biraz daha dağıtmam için kendimi...Zaten okuyacağından da umutlu değilim şu yazdıklarımı,kafanda onca şey varken hiç tanımadığın ve tanıyamayacağın beni,avutmanı isteyemem senden.Eğer imkansızlığından ve hayallerimden çıkıp etten kemikten bir gerçek olmak istersen,kimsesizliğimdeki tek avuntum olan sen;al bu mısralar senin olsun,emrine amade..
25.07.2006 03:50
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kiraz758 İletim - 16/08/2006 : 16:58:38
gerçektende güzel olmuş bende şiire ilgi duyarım ama senin kadar yetenekliş değilim şair olmayı düşündün mü
aybüke İletim - 14/08/2006 : 12:30:37
mektubu yollamadan söyledim,kalbi hassastır die değil tabi, yanlışlıkla oldu
kabil İletim - 08/08/2006 : 20:53:29
ehuehuehu çok komik.
massera İletim - 08/08/2006 : 09:34:45
bence sen o mektubu yollama zavallının kalbi hassastır falan mazallah kötü şeyler olabilir
мєятizм™ İletim - 02/08/2006 : 02:53:36
Ayrı bir tartışma konusu yaratıyorum :)
Şimdi sevgili arkadaşım Aybüke nin bu mektup türündeki yazısı gerçekten saf ve temiz duygularla yazılmış ona diyecek bir lafımız olamaz.Şimdi bir kızın bunları bana yazması şahsen benim hoşuma gider yani Aybüke büyük bir cesaret örneği göstermiş veya gösterecek kendisi bilir artık.Fakat bir erkek olarak bunları şu zamanda bir kıza yazmak oldukça zor çünkü böyle şeyler artık klasik oldu ben böyle birşey yazsam gönderme gibi işleme sokamam sadece içimi döktüğüm bir sayfa olarak kalır :(

0.02 Snitz Forums 2000