AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 biraz da eleştirin..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 25/07/2006 :  15:48:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hep birileri şiir miir yazdı güzel dediniz,bundan daha ii bişey istiyorum sizden;eleştirin,beğenileriniz göğsümüzü kabartır sadece ama bundan iyisi war,yanlışlıklarımızı ve eksikliklerimizi bilmeliyiz di mi ama,bu benim yazdığım bi mektup,yazdıklarım tamamen kendi duygularım,eğer ii olmuşsa sahibine yollarım,kolay gelsin..

Gerçek olamayacağını bildiğim bir hayalde yaşıyorum seni gece gündüz.Sözcükler başı boş geziyor sayfalarda.Anlamsız fakat bir o kadar da manalı sözler fışkırıyor kalemimden.Nereye gideceklerini bilmeden dolaşıyorlar beynimde,sessizce haykırıyorlar kafamda.Yalnızlığımı düşünüp seni getiriyorum aklıma istemeden.Kahrolası damlaları azad edemiyorum gözlerimden.Gaipten mısralar dans ederken çevremde,mahcup kalıyorum kendime şu berbat gecede.
Bu sessiz sayfaların çığlıklarını duyamaz senin gibiler.Ben sadece adresine gitmeyecek bir mektup yazıyorum çaresizce.Gördüğüm her umursamaz halin ve masum olduğunu sandığım gözlerin,varlığımı bilmese de alay edip gülüyor sinsice.Belki de seni değil imkansızlığını ve ulaşılamazlığını seviyorum.Ama aklıma getirmekten korkuyorum,ne kadar zor olduğunu.Satırlarım senin okuyup tebessüm etmen için değil,içimi döküp biraz daha dağıtmam için kendimi...Zaten okuyacağından da umutlu değilim şu yazdıklarımı,kafanda onca şey varken hiç tanımadığın ve tanıyamayacağın beni,avutmanı isteyemem senden.Eğer imkansızlığından ve hayallerimden çıkıp etten kemikten bir gerçek olmak istersen,kimsesizliğimdeki tek avuntum olan sen;al bu mısralar senin olsun,emrine amade..
25.07.2006 03:50

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 25/07/2006 :  20:23:23  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gerçekten bravoo.Çok güzel şeyler yazmışsın.büyüyünce şair olsana:))

(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯)
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 25/07/2006 :  21:12:42  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
edebi olarak yorum yapamıycam ama aşk mektubu olarak gerçekten güzel olmuş. Hemen gönder derim ben, önemli olan hislerini iyi yansıtması ve güzelce de yansıtmış.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/07/2006 :  01:00:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şiir konusunda faZla anLamam ama güzel GÜzEL Olmuş...
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 26/07/2006 :  09:24:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
edebi açıdan bende bişey diyemem.zira edebiyattan pek anlamam.smeagolun dediği gibi aşk mektubu olarak çok güzel bir yazı olmuş.mektubu gönderip göndermem konusunda ise içinden geleni,kalbinin sesini dinle derim.sonuç ne olursa olsun.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 26/07/2006 :  09:38:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yazarla mektubun sahibi arasına girmemek lazım bence.kendin beğendiysen gönder

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa