AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Mektup Arkadaşlığı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 12/08/2007 : 19:32:01
Arkadaşlar bugünlerde unutulmuş bir iletişim aracıdır mektup. Aslında unutulmaktan çok günümüzün rahatlığı , iki-üç tıkla isteidğimizi yapma hevesimizden dolayı kullanımını kaybetmiştir. Kiminiz mektuba boşa harcanan vakit ya da bu çağda bi saçmalık olarak bakabilir; kiminiz ise eski mektupların tadını (bilemiyorum eskiden mektuplaşıyor muydunuz:D ) arıyor olabilirsiniz.

Düşündüm de bu sitede 2. söylediğim unsura uyan insanlar daha ağır basıyordur. Buradan kendimize mektup arkadaşı bulsak ya da karşılıklı mektuplaşabileceğimiz bir arkadaşlık kurabiliriz diye düşündüm.

------------------------------------

Aynı zamanda mektup arkadaşları olanlar varsa onları da merak ediyorum. Nasıl başladınız nasıl gitti? Foruma konu açmak mı daha faydalı arkadaş bulmada yoksa denize şişe içinde not bırakmak mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sagopa-gok İletim - 07/11/2008 : 22:27:31
Herkes aynı şeyi söylüyo msn konuşuyoruz mektuba gerek kalmadı saçma.Zaten mektubun ayrı bir yeri var msn'le bağdaştırmayın.Sil adamı msn den mektupla konuşun :D
Kyoshi İletim - 05/09/2008 : 20:00:09
What is letter man? :P
umutcanuğuz İletim - 05/09/2008 : 19:37:28
Aradım, taradım; elle tutulur birkaç site buldum. Belki de sabırsız davranıyoru; ama hâlâ cevap veren yok. Bir de artık mektup da neymiş diyenler var( sakın İngilizce nasıl dediler, sen nasıl anladın demeyin!) ki kendileri mail atmaktan yana. Bense mektubu tercih ediyorum.
Lenin İletim - 05/09/2008 : 19:34:24
Aslında eskiden girdiğim bir kaç ''mektup arkadaşı bulma'' sitesi vardı ama açıkcası msn varken kimse mektupla uğraşmak istemiyor. Yinede Google'a ''Find new penpals'' yazarsan belki şansına bir şeyler çıkabilir.
Kyoshi İletim - 05/09/2008 : 19:27:49
Sokakta yürürken bulunmaz heralde.Bulunur mu yoksa ? :P

Bize hep İngilizce öğretmenlerimiz bulmuştu sağolsunlar. :P

0.02 Snitz Forums 2000