|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
umutcanuğuz |
İletim - 12/08/2007 : 19:32:01 Arkadaşlar bugünlerde unutulmuş bir iletişim aracıdır mektup. Aslında unutulmaktan çok günümüzün rahatlığı , iki-üç tıkla isteidğimizi yapma hevesimizden dolayı kullanımını kaybetmiştir. Kiminiz mektuba boşa harcanan vakit ya da bu çağda bi saçmalık olarak bakabilir; kiminiz ise eski mektupların tadını (bilemiyorum eskiden mektuplaşıyor muydunuz:D ) arıyor olabilirsiniz.
Düşündüm de bu sitede 2. söylediğim unsura uyan insanlar daha ağır basıyordur. Buradan kendimize mektup arkadaşı bulsak ya da karşılıklı mektuplaşabileceğimiz bir arkadaşlık kurabiliriz diye düşündüm.
------------------------------------
Aynı zamanda mektup arkadaşları olanlar varsa onları da merak ediyorum. Nasıl başladınız nasıl gitti? Foruma konu açmak mı daha faydalı arkadaş bulmada yoksa denize şişe içinde not bırakmak mı? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sagopa-gok |
İletim - 07/11/2008 : 22:27:31 Herkes aynı şeyi söylüyo msn konuşuyoruz mektuba gerek kalmadı saçma.Zaten mektubun ayrı bir yeri var msn'le bağdaştırmayın.Sil adamı msn den mektupla konuşun :D
|
Kyoshi |
İletim - 05/09/2008 : 20:00:09 What is letter man? :P |
umutcanuğuz |
İletim - 05/09/2008 : 19:37:28 Aradım, taradım; elle tutulur birkaç site buldum. Belki de sabırsız davranıyoru; ama hâlâ cevap veren yok. Bir de artık mektup da neymiş diyenler var( sakın İngilizce nasıl dediler, sen nasıl anladın demeyin!) ki kendileri mail atmaktan yana. Bense mektubu tercih ediyorum. |
Lenin |
İletim - 05/09/2008 : 19:34:24 Aslında eskiden girdiğim bir kaç ''mektup arkadaşı bulma'' sitesi vardı ama açıkcası msn varken kimse mektupla uğraşmak istemiyor. Yinede Google'a ''Find new penpals'' yazarsan belki şansına bir şeyler çıkabilir. |
Kyoshi |
İletim - 05/09/2008 : 19:27:49 Sokakta yürürken bulunmaz heralde.Bulunur mu yoksa ? :P
Bize hep İngilizce öğretmenlerimiz bulmuştu sağolsunlar. :P |
|
|
|